Fotka sa rođendana koja je ODJEKNULA otkrila pravo stanje u BRAKU Vlade Georgijeva? JEDAN detalj je sve NAVEO da pomisle OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.06.2022

06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotka sa rođendana Vlade Georgijeva otkrila pravo stanje u braku Vlade Georgijeva

Fotka sa rođendana koja je ODJEKNULA otkrila pravo stanje u BRAKU Vlade Georgijeva? JEDAN detalj je sve NAVEO da pomisle OVO! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Vlado Georgijev je u skladnom braku sa Milicom Samardžijom, koja važi za lepoticu, kao i za direktnu ženu koja probleme rešava direktno, te ih ne gura pod tepih. Ona je jedina koja je uspela da osvoji pevača i da osnuje zajednicu sa njim, a odnos je dodatno ojačao i dolazak dve ćerkice na svet, Sofije i Elene.

Nevenčani par tokom godina stvorio je zajedničke rituale, izgradio kulu poverenja i poštovanja, a sve zbog toga što ništa ne gura pod tepih, već direktno o svemu razgovara, što je pevač potvrdio za jedan nedeljnik.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Vlado Georgijev

 

- Moja žena meni odmah kaže šta joj nije po volji i od mene odmah dobije odgovor. U toj iskrenoj, brzoj komunikaciji imamo harmoniju. Odmah se objasnimo oko svega. Svako odlaganje bi vodilo u pogrešnom smeru. Ne trpamo stvari pod tepih. Ja sam, međutim, gazda u kući, ali ne zato što želim da budem, neko tako treba i mora - kazao je ranije Vlado, koji je nedavno obeležio 46. rođendan i po svoj prilici sam, te se mnogi pitaju da li je ova njegova poslednja rečenica u kojoj tvrdi je u odnosu na suprugu značajniji član porodice, uticala na taj ishod, piše Story.

 

 

Naime, Vlado Georgijev je sa pratiocima na "Instagramu" podelio fotografiju rođendana, ali na njoj se ništa drugo nije video osim torta sa rednim brojem 46, i deo njegovog stana u pozadini, što je zaintrigiralo fanove i publiku kantautora. Svi su želeli da znanju zašto se Milica nije našla na istoj i da li je to prvi znak krize u domu Georgiev-Samardžija u kojoj, navodno Vlado ima glavnu reč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading