SLOBA OTKRIO ISTINU O ODNOSU SA JELENOM: Evo zašto se na proslavi pojavio SAM, i šta planira da uradi PRE SMRTI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.05.2022

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović progovorio o odnosu sa Jelenom, kao i šta panira pre smrti da uradi.

SLOBA OTKRIO ISTINU O ODNOSU SA JELENOM: Evo zašto se na proslavi pojavio SAM, i šta planira da uradi PRE SMRTI! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Na 10. rođendanu naših kolega sreli smo Slobu Radanovića koji je bio rad da popriča sa ekipom Republike, te je tom prilikom otkrio zašto je došao sam, bez Jelene i šta bi voleo pre smrti da uradi.

 

 

- Ružne se trudim da zaboravim, bilo ih je dosta, nisam zlopamtilo, trudim se da čujem samo lepe stvari, ali imamo lepu saradnju, sve je super dok ide u obostranu korist, ipak trebam i ja vama i vi meni, progovorio je Sloba o natpisima u novinama, pa je otkrio zašto Jelena nije mogla da dođe i da li rade na proširenju porodice.

- Jelena ima obaveze pa nije mogla da dođe, ja sam sa menadžerom i prijateljima. Radimo na tome, pa je progovorio koja mu je najveća želja, kao i da voli adrenaslinske sportove:

Republika

Foto: Republika.rs

Sloba Radanović

 

- Voleo bih solistički koncert, da se dva tri sata pevaju samo moje pesme, volim svašta, da skačem padobranom, hteo sam u Dubaiju, ali sam bio pretežak i nisam mogao

Sloba nije išao na odmor sa Jelenom i decom, a evo i zašto.

- Nije mi krivo, oni su bili da odmaraju, ja sam radio dosta, samo zbog toga sam bio sprečen.

Šta je još rekao Sloba pogledajte u videu na početku teksta:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading