GROM IZ VEDRA NEBA: Legenda Milana novi TRENER Partizana?

Autor:

Sport

31.05.2022

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su ostali bez stratega na klupi posle odlaska Aleksandra Stanojevića.

GROM IZ VEDRA NEBA: Legenda Milana novi TRENER Partizana?

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana slave gol Terzića

Fudbaleri Partizana treću godinu zaredom nisu osvojili nijedan trofej, a na kraju je i Aleksandar Stanojević saopštio da neće biti trener crno-belih naredne sezone.

Od tog trenutka, uprava "parnog valjka" je u potrazi za naslednikom popularnog Stanoja, a izgleda da je našla jednog kandidata i to u vidu legende Milana!

Reč je o Marku Simoneu (53), koga je preporučila jedna menadžerska agencija, a rezervisane su mu avionske karte i on bi u najkraćem roku stigne u Beograd na razgovore sa čelnicima vicešampiona Srbije.

Marko Simone, nekadašnji napadač, ponekad i krilni ofanzivac više se se proslavio kao fudbaler pošto je igrao u magičnoj generaciji Milana do leta 1989. do 1997. godine i odigrao je 245 utakmica i postigao 73 gola.

Sa roso-nerima je osvojio četiri Serije A, po dva Superkupa Italije, dva Kupa Šampiona, dva Supekupa Evrope i jedan Interkontinentalni kup.

Kasnije je sa Pari Sen Žermenom osvojio Kup Francuske, Ligakup i Superkup, a sa Monakom je bio šampion države uz još jedan nacionalni Superkup.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Princ Monaka Albert II i Marko Simone

Kada govorimo o trenerskoj karijeri, upravo mu je tim iz Kneževine jedini veliki klub u karijeri, ali je radio samo osam meseci tamo. Potom je bio sportski direktor, a u trenere se vratio kada je preuzeo Lozanu, potom Tur i Laval, a bio je i u Tunisu, na Tajlandu i u Maroku.

Poslednji angažman imao je u Šateruu, drugoj ligi Francuske, od marta do oktobra prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Деда Груја

01.06.2022 05:30

Каква громада од тренера?

Данило

02.06.2022 07:01

@Деда Груја - Сигурно је на Тајланду научио штогод...

Goran

02.06.2022 08:46

Velika brzopleta greska lose uprave,i dalje se radi na selektivnom slabljenju Partizana,narednih 5 god nema titule boricemo se za 3 mesto jer se Vojvodina dobro pojacala,nevidim izlaz sem da uprava podnese ostavku,zbog tog stanja nasi iskusni treneri nezele na klupu da nebi prosli kao Stanoje..

Humski

02.06.2022 11:04

Ovi u Partizanu rade sve da unište Partizan, i napune svoj džep.