ODUŠEVIO DELIJE! Radonjić pozirao ispred zgrade sa porukom za navijače Partizana! (FOTO)

Autor:

Sport

08.06.2022

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski stručnjak osvojio je petu titulu šampiona ABA lige pošto je vodio Crvenu zvezdu do pobede u majstorici nad večitim rivalom.

ODUŠEVIO DELIJE! Radonjić pozirao ispred zgrade sa porukom za navijače Partizana! (FOTO)

Foto: Starsport

Dejan Radonjić i Nebojša Čović

Dejan Radonjić, trener košarkaša Crvene zvezde nedavno je osvojio svoju petu titulu šampiona ABA lige pošto su njegovi izabranici u majstorici finala pobedili večitog rivala Partizan.

Crnogorski stručnjak tako se izjednačio sa Duškom Vujoševićem, legendarnim trenerom crno-belih po broju trofeja na Jadranu, a navijači su to obeležili na još jedan način.

Naime, pristalice novog-starog prvaka regiona ispred zgrade Podgoričanina na stepeništu napisali su "Bolje ti nego Grobari".

 

 

To je stih iz uvredljive pesme Delija upućene Grobarima, a pošto nije bilo takvog sadržaja na stepeništu, Dejan Radonjić je pristao i da pozira uz natpis.

Sezona za Crvenu zvezdu još nije gotova pošto ostaje da se odigra plej-of Košarkaške lige Srbije, a crveno-beli će u polufinalu na dve pobede igrati protiv Mege.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading