MILOŠ BIKOVIĆ I IVANA RASKINULI ZBOG PREVARE? Veza glumca u KRIZI, isplivala fotografija na kojoj se mazi sa RUSKINJOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.02.2022

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka Miloša Bikovića dala jasan znak da je ljubavi između nje i glumca došao kraj!

MILOŠ BIKOVIĆ I IVANA RASKINULI ZBOG PREVARE? Veza glumca u KRIZI, isplivala fotografija na kojoj se mazi sa RUSKINJOM! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Miloš Biković i Ivana Malić, na osnovu najnovijeg poteza mlade pravnice i fotografija glumca, prolaze kroz turbulentan period....

Miloš Biković i Ivana Malić, pravnica koja je osvojila glumčevo srce, uživali su u ljubavnoj idili izvesan period, ali je po svemu sudeći nešto pošlo po zlu. Naime, glumac koji gradi karijeru u Srbiji i Rusiji predstavio je novu devojku na beogradskoj premijeri filma "Južni vetar - ubrzanje" pre nekoliko meseci, a od tada su pod stalnim budnim okom medija i javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

Iako se sve čini idealnim, o čemu su svedočile fotografije, koje je lepa Crnogorka objavljivala na društvenim mrežama, mahom sa zimovanja i iz Rusije, evidentno je da, nakon što je Ivana otpratila Miloša na "Instagramu" , prolaze kroz krizu, a spekuliše se da je u sve umešana i Bikovićeva bivša.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tracara_kom

 

Razlog za ovakav potez nije poznat široj javnosti, te i zbog čega je došlo do toga, kada je pre samo dve nedelje Ivana postavila na pomenutoj mreži sliku sa glumcem, na kojoj se činilo da su potpuno sigurni u svoju ljubav, piše Story.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

01.03.2022 17:45

"Mali(Biković)je nedovršen dom kulture!