FINANSIJSKA PROPAST TIHOMIRA STANIĆA: Glumac producirao filmove, ZADUŽIVAO SE NA SVE STRANE, PA DOŠAO DO SAME PROVALIJE ZBOG DUGOVA!

Autor:

Zabava

22.02.2022

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tihomir Stanić progovorio o najtežim danima koje je preživeo!

FINANSIJSKA PROPAST TIHOMIRA STANIĆA: Glumac producirao filmove, ZADUŽIVAO SE NA SVE STRANE, PA DOŠAO DO SAME PROVALIJE ZBOG DUGOVA!

Foto: printcreen/youtube.com

Glavna tema razgovora po gradskim kuloarima još uvek su finansijski problemi Tihomira Stanića. Najčešće o njima govore oni kojima je glumac u pokušaju da se bavi produkcijom ostao dužan svima živima, pa je sad upao u bulu.

Naime, u želji da producira filmove, Tihomir se zaduživao. Imao je obećanje moćnika iz sveta kulture da će mu svi troškovi biti refundirani stoga je sebi dao oduška i nije postavljao pitanje novca. Tek kada je sve stiglo na naplatu, a oni koji su finansijsku potporu obećavali nestali, glumac se uhvatio za glavu. Ipak, tvrdi da se samo oko jednog kaje.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tihomir Stanić

 

- Nikada se nisam pokajao što sam producirao filmove. Oni me svojim kvalitetom kvalifikuju da nastavim da se bavim temama koje su me odabrale. Kajem se što sam verovao ljudima koji su mi obećali pomoć i onda me ostavili u ogromnim fnansijskim problemima. Filmsku produkciju sam napustio zato što sam teško dolazio do novca, a lako ga trošio. Nisam nikome nikada smanjio honorar koji je bio ugovoren, a nisam dobijao obećane pare. Jednostavno, upao sam u provaliju. I dalje srećem one kojima sam ostao dužan, loše mi je zbog toga, ali me uteše time što se ne ljute na mene. Izgleda da shvataju da nisam uzeo sebi i da ih nisam prevario. Dugove im vraćam od honorara i kao promoter jednog proizvoda. Propast na jednom planu shvatio sam kao priliku da mnogo više uspem i radim na drugom planu i da tu nađem neki balans, ravnotežu i smisao života. Da ispravim sve gde sam pogrešio, s druge strane, mislim da je mnogo bolje biti prevaren nego prevariti - rekao je Tika, kojem je u najtežem životnom razdoblju puno pomogla podrška ćerki Milene Hane i Sofije Nađe.

- Ono što je neosporno jeste to da mi one svojom prirodom, radošću i ljubavlju pomažu da sačuvam optimizam i veru da sve ono što radim ipak ima smisla - izjavio je svojevremeno, a prenosi Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Smederevac

22.02.2022 15:53

Zato se sada okacio na Djilasovu kasu -obican ljigavac.

Drnda

23.02.2022 08:21

Ovaj propali producent kritikuje vladu zbog ekonomskih mera.On bi da vodi drzavu preko malog djikija.Treba da ga je stid od napacenog naroda.