JAVNOST ZAPANJENA REAKCIJOM SINOVA LAZARA RISTOVSKOG NA RAZVOD RODITELJA: Ovo niko nije mogao da očekuje, USLEDIO TOTALNI ŠOK!

Autor:

Zabava

14.02.2022

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena reakcija sinova Lazara Ristovskog na razvod roditelja!

JAVNOST ZAPANJENA REAKCIJOM SINOVA LAZARA RISTOVSKOG NA RAZVOD RODITELJA: Ovo niko nije mogao da očekuje, USLEDIO TOTALNI ŠOK!

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Glumački par Lazar i Danica Ristovski rastali su se posle 42 godine braka, što je izazvalo veliki odjek u javnosti.

Njihovi sinovi Petar i Jovan zrelo i trezveno su reagovali na iznenadne vesti o razvodu, a glumac je otkrio za "Gloriju" da se sinovi slažu sa njihovom odlukom.

- Njih dvojica su odrasli ljudi koji sada imaju svoje porodice. Oni takođe misle da je zdravije i poštenije da ljudi, ako već nisu srećni u braku, pokušaju da budu srećni van braka - objasnio je Lazar Ristovski.

Podsetimo, glumački par venčao se 1980. godine, a iz tog braka rodila su se dvojica uspešnih muškaraca. Petar je filmski producent i reditelj, a Jovan je završio ekonomiju. Stariji sin oženjen je glumicom Teodorom, dok je mlađi Jovan, sa suprugom Ljiljanom prošlog septembra dobio naslednika Bogdana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading