JOVANA JEREMIĆ SE VRATILA U PROŠLOST: Voditeljka Pinka otkrila na koji način je počela posao voditeljke, a na početku karijere nije bila VATRENA PLAVUŠA!

Autor:

Zabava

14.02.2022

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić pokazala je pratiocima kako je izgledala pre deset godina.

JOVANA JEREMIĆ SE VRATILA U PROŠLOST: Voditeljka Pinka otkrila na koji način je počela posao voditeljke, a na početku karijere nije bila VATRENA PLAVUŠA!

Foto: TV Pink/printscreen

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić svoju karijeru pred kamerama započela je kao voditeljka rijaliti "Parovi", a sada je voditeljka jutarnjeg programa.

 

 

Ona važi za nekog ko nema dlake na jeziku, a svojim stavovima i te kako privlači pažnju javnosti. Jovana je sada rešila da svojim pratiocima na Instagramu pokaže kako je izgledala na početku karijere.

 

 

Ono što je sve iznenadilo jeste što Jeremićeva tada nije bila vatrena plavuša, a pohvale nisu manjkale.

- Jovana Jeremić je išla stepenik po stepenik, ništa na mufte, ništa preko veze, ništa preko kreveta! Samo čašću, hrabrošću, odlučnošću i iskrenim namerama i dobrotom. Pre 10 godina, početak mog rada ispred kamera - napisala je Jovana u opisu fotografije.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading