SLOBA SE JELENI ZAKLEO NA LJUBAV NA ISTI DAN KAD I KIJI KOCKAR: Danas je DAN ZALJUBLJENIH, a otkrivamo simboliku broja 14! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.02.2022

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović zarekao se Jeleni Đuričanin na večnu ljubav na isti dan kada se venčao sa bivšom Kijom Kockar.

SLOBA SE JELENI ZAKLEO NA LJUBAV NA ISTI DAN KAD I KIJI KOCKAR: Danas je DAN ZALJUBLJENIH, a otkrivamo simboliku broja 14! (FOTO)

Foto: Republika.rs, Printscreen

Pevač Sloba Radanović venčao se danas sa Jelenom Đuričanin u manastiru Dubnica na Svetog Trifuna, odnosno na Dan zaljubeljenih.

Iako je danas "njihov dan", mnogima koji prate Slobu Radanovića još od njegovog učešća u "Zadruzi 1", nije promakla jedna vrlo neobična podudarnost.

Republika

Foto: Republika.rs

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin svadba

 

Naime, pevač i njegova bivša žena Kija Kockar venčali su se takođe 14. dana u mesecu. Doduše, u pitanju je bio maj, ali su se mnogi začudili kako je moguće da je Radanović izabrao baš ovaj dan?

Simbolika broja 14

U Platonovoj numerologiji broj 14 je jedan od srećnih brojeva za zodijački znak Strelca i Riba. 14 je tajna formula za postizanje stanja mira na svim nivoima. S' toga se u modernoj numerologiji smatra brojem humanitarnog rada. 14 je broj kibernetike i kompjutera, ali i onih u dalekoj budućnosti.

Republika

Foto: Republika.rs

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin svadbene krune

 

Po Nostradamusovom tajnom zakonu, broj 14 je broj velike sreće. Predstavlja jednostavnu matematičku radnju zbira dve sedmice. Predstavlja Promenu i Metamorfozu koja se često vezuje za darežljivost i žrtvovanje na svim nivoima. Bitno je istaći da ta darežljivost mora biti pod kontrolom, jer kada je čovek previše darežljiv mnogi ga iskorišćavaju.

Broj 14 je poštovanje, radoznalost i uvažavanje. 14 je Pentagram i kao takav, predstavlja vladavinu duha nad materijom koja mu je podređena. 14 je i potajno 1+4=5 = Lav i Ovan pa tako 14 postaje broj koji traje na hiljade godina. Broj koji vlada vatrom, vazduhom, klimatskim uslovima, vremenskim nepogodama... U zavisnosti od ostalih elemenata numerološkog koda pojedinca stvari se, naravno, razlikuju - prenosi NumerologVanjaDjakov

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dera

14.02.2022 14:44

Njegova reć ne traje dugo.

Odgovori 10 0