NA DAN SLOBINOG VENČANJA, KIJA KOCKAR NESTALA: Svi se pitaju šta se desilo sa pevačicom, OVAJ detalj je sve uplašio! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.02.2022

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar apsolutno je nestala na dan svadbe njenog bivšeg supruga Slobe Radanovića, a svi se pitaju gde je?

NA DAN SLOBINOG VENČANJA, KIJA KOCKAR NESTALA: Svi se pitaju šta se desilo sa pevačicom, OVAJ detalj je sve uplašio! (FOTO)

Foto: ST/A. NALBANTJAN, E-Stock

Danas se pevač Sloba Radanović oženio novom suprugom Jelenom Đuričanin, a ekipa portala Republika.rs bila je na licu mesta i zabeležila sve detalje, kao i prve izjave novopečenih mladenaca, što možete pogledati klikom OVDE

Republika

Foto: Republika.rs

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin svadba

 

Međutim, mnogi se pitaju gde je nestala Slobina prva supruga Kija Kockar. Inače, Kija je apsolutno redovna na društvenim mrežama i svakodnevno objavljuje fotografije i snimce na Instagramu. No, danas je izgleda zakazala sa korišćenjem društvene mreže.

Republika

Foto: Instagram.com

Kija Kockar Instagram

 

Naime, Kijina poslednja objava bila je pre devet časova, što je kod fanova izazvalo vrlo čudne reakcije, jer se svi pitaju zbog čega je nestala sa Instagrama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Bojana

14.02.2022 18:13

Bitno je da je vaša zluradost uvek prisutna kada je ona u pitanju.