BELIVUK I PRIPADNICI KLANA PRED OČIMA PRAVDE: Zakazano ročište za 14.30

Autor: Republika

Hronika

22.02.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Belivuk se tereti za više krivičnih dela.

BELIVUK I PRIPADNICI KLANA PRED OČIMA PRAVDE: Zakazano ročište za 14.30

Foto: Ilustracija: Republika.rs,Starsport, E-Stock

Pred Posebnim odeljenjem za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu za 8, 10. i 11. mart  2022. godine sa početkom u 14.30 časova, u sudnici broj 1,  zakazano je pripremno ročište u krivičnom postupku koji se vodi protiv optuženih Veljka Belivuka i ostalih pripadnika klana zbog više krivičnih dela teško ubistvo, udruživanje radi vršenja krivičnih dela, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, krivično delo otmica, silovanje.

U ovom predmetu umesto dosadašnjeg 5. veća postupaće 6. veće Višeg suda u Beogradu –Posebno odeljenje za organizovani kriminal i to predsednik veća sudija Vinka Beraha Nikićević, članovi veća sudija Vladimir Duruz i sudija Snežana Nikolić Garotić, a sve usled duže privremene sprečenosti za rad prethodno određenog predsednika veća.

Bonsu video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading