OSVANULA NIKAD VIĐENA FOTKA SINA LIDIJE VUKIĆEVIĆ: Svi gledaju u Andreja Mrkelu u ČUDU I KOMENTARIŠU SAMO JEDNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.02.2022

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija Vukićević objavila nikad viđenu sliku svog sina iz detinjstva na Instagramu, svi mališana komentarišu sa oduševljenjem!

OSVANULA NIKAD VIĐENA FOTKA SINA LIDIJE VUKIĆEVIĆ: Svi gledaju u Andreja Mrkelu u ČUDU I KOMENTARIŠU SAMO JEDNO! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Sin Lidije Vukićević, kojeg je dobila u braku sa Mitrom Mrkelom, Andrej Mrkela, njena je najveća radost, pored mlađeg naslednika Davida Mrkele. Koliko su joj sinovi važno i veliko životno dostignuće, svedoče i njihove fotografije, koje glumica povremeno ushićeno i sa ponosom objavljuje na društvenim mrežama.

Republika

Foto: instagram.com

Sin Lidije Vukićević

 

Tako je i posle najnovije objave koju je podelila, javnost ostala u čudu, budući da je fotografija Andreja Mrkele iz detinjstva otkrila da on slika i prilika svoje majke, liče kao jaje jajetu.

Ponosna mama postavila je na „Instagram“ uspomenu nastalu pre nekoliko decenija, a na kojoj je njen stariji sin. Mnogi su se iznenadili kako je Andrej obučen, budući da je odeven u odelo i kao detalj nosi leptir mašnu, te su prokomentarisali kako oduvek ima stila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading