LIDIJA VUKIĆEVIĆ EKSTREMNO PROMENILA IZGLED POSLE SVIH OVIH GODINA: Glumica se odrekla svoje duge KOVRDŽAVE CRNE kose (FOTO)

Autor:

Zabava

05.02.2022

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija Vukićević, jedna od najpoznatijih glumica, odlučila se za drastičnu promenu na svojoj kosi.

LIDIJA VUKIĆEVIĆ EKSTREMNO PROMENILA IZGLED POSLE SVIH OVIH GODINA: Glumica se odrekla svoje duge KOVRDŽAVE CRNE kose (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Poznata glumica Lidija Vukićević oduvek je važila za jednu od poželjnijih dama estradnog miljea, a u 59. godini izgleda kao avion, čemu svedoče komentari mnogih poznatih ljudi, ali i njene fotografije na društvenim mrežama koje redovno objavljuje. 

 

 

Lidija je poznata po tome što dosta ulaže u svoj izgled, negu, te je posvećena svom telu i održavanju istog, a ono što je oduvek isticalo jeste njena bujna i zanosna kovdržava crna kosa. 

 

 

 

Međutim, izgleda da se u Lidijinom životu nešto promenilo, jer je odlučila da potpuno promeni imidž, što je šokiralo sve njene pratioce i prijatelje. Naime, na Instagram profilu Lidija je objavila fotografiju sa potpuno promenjenom bojom kose. U pitanju je vatrena crvena boja, koja je privukla pažnju svim muškarcima. 

Promene su očigledne samo ne u prijateljstvu - poručila je Vukićević u opisu fotografije.

 

 

Naime, Lidija se ofarbala u crveno, a promena je zapanjila njene fanove koji nisu štedeli reči hvale na novi imidž popularne glumice:

“Goriš”, “Prelepa si”, “Lepoto”, samo su neki od komentara fasciniranih pratilaca na drušrvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Марe

05.02.2022 17:00

Koga bre zanima

Odgovori 14 1
Joe

06.02.2022 08:20

Koga ona zanima

Zana

07.02.2022 17:09

Koliko jeftino deluje sa ovom crvenom kosom...odmah se vide i godine. Sa crnom je bila lepotica, sad je katastrofa