OBJAVLJENE PRIVATNE FOTKE SLOBODE I VOJINA: Retko imamo priliku da ih viđamo zajedno u JAVNOSTI, a evo i šta rade!(FOTO)

Autor:

Zabava

22.02.2022

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda i Vojin iskoristili su slobodno vreme da pobegnu od gradske vreve i da se nađu u Trebinju sa prijateljicom!

OBJAVLJENE PRIVATNE FOTKE SLOBODE I VOJINA: Retko imamo priliku da ih viđamo zajedno u JAVNOSTI, a evo i šta rade!(FOTO)

Foto: e-stock/S.Kostić

Sloboda Mićalović

Glumački par Sloboda i Vojin Ćetković napravili su kratak predah od poslovnih obaveza, spakovali kofere te se uputili u Hercegovinu, Trebinje. Po dolasku, pomenuti par iskoristio je slobodno vreme i prelep dan kako bi uživao okupan zracima sunca, ali i u dobrom društvu uz prvu jutanju kafu. Osmesi na njihovim licima govorili su koliko im je prijatno da pobegnu od gradske vreve.

Republika

Foto: Instagram

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

 

Naime, Sloboda je na svom Instagram profilu podelila interesantnu fotku sa prijateljicom, tu je naravno bio i Vojin, a njih troje uživali su u hercegovačkom suncu.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da je prelepa glumica objavila fotku sa pomenutom prijateljicom, no tada u njihovom društvu nije bio Vojin, te su Sloboda i Jelena sa istog mesta napravile indentičnu fotku. Ocigledno je da glumački par voli da provodi vreme na ovom mestu i da ih vezu divne uspomene za isto.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading