SLOBODA JE BILA U VEZI SA MOĆNIM ČOVEKOM FILMSKE INDUSTRIJE: Ovo se dugo krilo od javnosti, A DANAS JE ON U SREĆNOM BRAKU SA NJENOM KOLEGINICOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.02.2022

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović je pre Vojina, bila sa Jugom Radivojevićem.

SLOBODA JE BILA U VEZI SA MOĆNIM ČOVEKOM FILMSKE INDUSTRIJE: Ovo se dugo krilo od javnosti, A DANAS JE ON U SREĆNOM BRAKU SA NJENOM KOLEGINICOM! (FOTO)

Foto: e-stock/S.Kostić

Sloboda Mićalović

Glumica Sloboda Mićalović danas je u braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem, a pre ovog braka, Sloboda je ludo volela i bila u dugoj vezi sa čovekom koji je u našoj zemlji poznat po brojnim filmskim i pozorišnim ostvarenjima.

Reč je o reditelju Jugu Radivojeviću sa kojim je Sloboda bila pre nego što je uplovila u emotivnu vezu, a potom i brak sa Vojinom Ćetkovićem. Inače, u jednom od retkih intervjua u kojima je pričao o svojoj nekadašnjoj vezi, Jug je rekao:

Republika

Foto: Republika.rs

Jug Radivojević, bivši dečko Slobode Mićalović

 

- Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima.

Republika

Foto: E-Stock, ST/Đorđe Kojadinović, Vladimir Lukić

Jug radivojević, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

 

Interesantno je da je Jug u mladosti bio sa Milenom Vasić, mnogo pre nego što je zavoleo Slobodu, a sudbina je htela da Milena na kraju postane njegova supruga. Njih dvoje su danas u srećnom braku.

Republika

Foto: instagram.com/milenavasic

Milena Vasić

 

Jug je u jednom intervjuu otkrio da je u mladosti sa Milenom to bila hemija, a da danas imaju složnu porodicu koja broji čak četvoro dece, uključujući i decu iz prethodnih brakova, piše Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading