VOJIN ĆETKOVIĆ JE PRE SLOBODE IMAO JEDAN BRAK! Pričalo se da ga je glumica RAZVELA, a evo kako izgleda njegova PRVA SUPRUGA! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.01.2022

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Vojin Ćetković pre braka sa glumicom Slobodom Mićalović, a evo kako izgleda njegova prva supruga.

VOJIN ĆETKOVIĆ JE PRE SLOBODE IMAO JEDAN BRAK! Pričalo se da ga je glumica RAZVELA, a evo kako izgleda njegova PRVA SUPRUGA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Joseph Reddy

Glumci Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović važe za jedan od najskladnijih parova sa naše javne scene, a malo ko se seća da je glumac pre nje imao jedan brak.

Naime, 2001. godine Ćetković je izgovorio sudbonosno''DA'' novinarki Nataši Milovanović, a svoj privatni život je i tada, kao i sada čuvao daleko od očiju javnosti.

 

 

Nataša je bila deo RTS-a na kom je bila autor i voditelj emisije ''Vodiću te, samo reci gde.'' Ubrzo nakon razvoda preselila se u Pariz gde i danas živi, a jednom prilikom je otkrila da je za nju ljubav ispred karijere.

- Vrlo sam zaljubljena i u stabilnoj vezi. Ljubav je za mene uvek ispred posla. Kvalitetna veza sa nekim ko nije iz javnog života, i ko, čak, nije dugo ovde ni živeo, a stariji je od mene koju godinu, jeste, moram priznati, pravo osveženje za mene - rekla je tada Nataša za medije.

 

 

Vojin i Sloboda su se upoznali na snimanju filma ''Zona Zamfirova'' i tada su oboje imali partnere, svoje prijateljstvo su učvrstili na snimanju filma ''Pljačka Trećeg rajha'', a 2004. godine su započeli svoju vezu, koju su 2008. godine krunisali brakom, da bi 2010. godine dobili dve bliznakinje, Milu i Veru.

 

U vreme Vojinovog razvoda, te ulaska u vezu sa koleginicom Slobodom Mićalović, u javnosti se dosta spekulisalo da ga je upravo ona i razvela od Nataše, što par nikada nije komentarisao.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

31.01.2022 10:58

Bolja riba od slobode ili vec kako