IVANA ZARIĆ JE NESTALA SA MALIH EKRANA: Otkriveno šta je prethodilo njenoj odluci, MNOGI ĆE ZANEMETI NAKON OVOG SAZNANJA!

Autor:

Zabava

17.02.2022

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muž Ivane Zarić, kao i njihove ćerke na neko vreme bili su razlog da mnogima omiljena voditeljka napravi malu pauzu u karijeri

IVANA ZARIĆ JE NESTALA SA MALIH EKRANA: Otkriveno šta je prethodilo njenoj odluci, MNOGI ĆE ZANEMETI NAKON OVOG SAZNANJA!

Foto: Youtube printscreen

TV lice Ivana Zarić i glumac Ivan Zarić 2001. godine jedno su drugom izgovorili sudbonosno da. U njihovom životu, kako je često govorila voditeljka, sve je došlo u pravo vreme. Ipak, kada se ostvarila u ulozi majke, Ivana je poželela da karijera malo sačeka, a da se ona posveti svojim ćerkama.

Šesnaestogodišnja Katarina i trinaestogodišnja Olga centar su sveta svojim roditeljima, koji danas uspešno grade svoj odnos, ali i karijere. Ivan je u poslednje vreme glumio u nekoliko televizijskih ostvarenja, dok Ivana predano radi na svojoj televizijskoj emisiji.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Ivana Zarić

 

Muž Ivane Zarić, još uvek uspeva da je obori s nogu, što je za dug brak poput njihovog od presudnog značaja.

- Naravno da smo se promenili, sazreli, dobili decu... Srećom, nismo promenili svoje životne rezone i sigurno je to jedan od razloga zbog čega smo toliko dugo zajedno. Ljubav menja svoje oblike s godinama i ne mislim da nestaje, naprotiv, jača jer dobija nove dimenzije i samim tim se produbljuje. Za dobar zajednički život, partnerstvo je važnije od svega: da se ljudi slušaju, razumeju, praštaju i budu tolerantni - kaže Ivana i dodaje:

- Obara me s nogu ipak najviše to što je i dalje najstabilniji čovek kojeg sam u životu srela, ima neverovatan karakter, požrtvovan je i nesebičan. U svetu u kojem sebičluk sve više postaje legitiman i prihvaćen model ponašanja, to je prava retkost. Volim čvrste i hrabre ljude, a on to zaista jeste piiše Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Radmilovic porodica

17.02.2022 21:41

Jedan veliki profesionalac i jedno divno stvorenje .Osoba koja moze biti uzor svima

Odgovori 10 0
Vesna

23.02.2022 11:49

Muz joj i nije neki glumac

Maja

22.07.2023 23:41

Ivana od je jedan od bisera gradjanskog Beograda iz davnih, dobrih vremena.

Dusan

10.04.2024 00:54

@Maja - Mogla bi i trajno.Vodi glupave razgovore iz kojih mozemo da gakljucimonkoliko je njoj drago sto se njoj desava da je voditeljica...jaka stvar