MERIMA NJEGOMIR PRED SMRT SANJALA KOJA VELIKA ZVEZDA NARODNE MUZIKE SLEDEĆA UMIRE: Pevačica je imala STRAVIČNE SNOVE, a ovo je NAJJEZIVIJE DO SADA!

Autor:

Zabava

17.02.2022

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Merima Njegomir pred smrt imala jezive snove, sanjala ko umire sledeći na estradi!

MERIMA NJEGOMIR PRED SMRT SANJALA KOJA VELIKA ZVEZDA NARODNE MUZIKE SLEDEĆA UMIRE: Pevačica je imala STRAVIČNE SNOVE, a ovo je NAJJEZIVIJE DO SADA!

Foto: printscreen

Merima Njegomir

Merima Njegomir imala je užasne snove nekoliko nedelja pre nego što je umrla! Najgore joj je bilo, kaže njena prijateljica, kada je sanjala da umire jedna poznata pevačica, inače njena dobra prijateljica, saznaje Scandal.

– Merima nije htela da opterećuje decu i nije nikome pričala o tome, samo se meni poverila koliko je ti snovi muče – objašnjava naš izvor i dodaje:

– Sanjala je da umire jedna velika zvezda, pevačica narodne muzike s kojom je ona jako bliska, godinama su prijateljice. Zamolila me je da nikad ne otkrijem o kome se radi, ali to je baš mučilo. Imala je utisak da je u tim danima bolesti postala negde vidovita, sve je to jako mučilo i uznemiravalo – priča Merimina drugarica i nastavlja:

Prijateljica dive narodne muzike istakla je da je Merima sanjala više puta svoju sahranu, ali da se nadala da se to neće dogoditi, potom je objasnila koliko su je ti snovi mučili.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Merima Njegomir

 

– Dve ili tri noći je sanjala svoju sahranu, pa se onda ponadala da to znači da neće umreti brzo. Znate da postoji verovanje da vam se produžava život ako sanjate svoju smrt. Jadnica, molila se Bogu da poživi bar još desetak godina i da bude sa svojom decom i unucima, ali je bolest bila jača. Posebno su je ti snovi mučili… Tužno je što je tako brzo otišla, ali su i muke bile velike, odmorila se mučenica –  rekla je  prijateljica Merime Njegomir za Scandal!

Podsetimo, čuvena pevačica Merima Njegomir preminula je 20. novembra prošle godine posle kraće bolesti. Iza sebe je ostavila četvoro dece – ćerke Ljubicu, Milicu i Jelenu, i sina Marka, kao i mnogobrojne hitove. Njena naslednica Ljubica otkrila je kako je sve izgledalo tokom njene bolesti i njena borba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading