MAJKA DONE ARES OTKRILA POTRESNE DETALJE SA SAMRTNIČKE POSTELJE ĆERKE: Ovo je do sada krila od JAVNOSTI, SAD JE ODLUČILA DA PROGOVORI!

Autor:

Zabava

16.02.2022

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Done Arres ispričala potresne detalje smrti ćerke!

MAJKA DONE ARES OTKRILA POTRESNE DETALJE SA SAMRTNIČKE POSTELJE ĆERKE: Ovo je do sada krila od JAVNOSTI, SAD JE ODLUČILA DA PROGOVORI!

Foto: instagram.com/donnaares

Pevačica anđeoskog glasa, poznatija kao Dona Ares lavovski se tri godine borila protiv opake bolesti, ali je nažalost životnu bitku izgubila 2. oktobra 2017. godini.

Dona nas je napustila u 41. godini, a preminula je od raka grlića materice za koji je saznala 2014. i od tada nije ni dana odustajala od bitke. Lečila se u inostranstvu i bila podvrgnuta raznim terapijama, a vedar duh je nije napuštao ni u najtežim danima.

Ona se tokom tog perioda neretko obraćala svojim fanovima putem društvenih mreža, te je otvoreno govorila i o svojoj bolesti i kroz šta prolazi.

Posljednja pevačicina objava na Instagram profilu kojom se obratila svojim fanovima bila je:

– Voli vas vaša Donna Ares stoji u poslednjoj objavi.

Prestala je da se oglašava tek nekoliko dana pred smrt, kad je već bila u komi.

Iza sebe je ostavila brojne hitove, i porodicu koja je bila uz nju sve vreme, a njihova bol ne prolazi zbog gubitka najmilije.

Njena majka Ajka Kolaković posle tri godine od smrti ćerke otvorila je dušu o gubitku ćerke.

– Ovo su dani kad se vraćaju sećanja i kad postaješ uvek svestan nekih stvari, kad si “normalan”, a sve u tebi vrišti. Dani tišine u duši, kad si svoj a nisi svoj. Mislim da svi roditelji koji su ovo doživeli žive kao dvostruke ličnosti, u delu sebe čuvaš tu bol, a drugi deo normalno funkcioniše zbog naših najmilijih. A i Dona mi je ostavila u amanet da moram da budem jaka kao što je ona bila u svojoj borbi. Ona je oko godinu i po dana svoje bolesti provela u Danskoj i posle trećeg recidiva i lečenja vratila se sama kući. Zajedno smo provele njenih šest poslednjih meseci, dan i noć, i neke stvari su isplivale koje se nisu smele desiti. Rekla mi je “mama, napisaću novu knjigu, a knjiga “Soba za nikoga” je laž po pitanju nekih ličnosti”. Zadnjih šest meseci bila je uglavnom u kući i ispričane su sve priče, a meni je drago da je otvorila dušu i otišla čista srca i duše i shvatila ko joj je najveći prijatelj. Poručujem svoj deci: Najveći prijatelji su vam roditelji, a naročito majka, makar i mislili nekada da nisu u pravu – pričala je njena majka sa knedlom u grlu.

Njen suprug Džavid Ljubovci oglasio je jednom prilikom povodom Donine smrti.

– Nikada nisam pokazao sreću, pa tako ni tugu. Samo ja znam kako mi je- poručio je kratko.

Podsetimo, Dona Ares je rođena 1. januara 1977. u Bihaću. Muzikom je počela da se bavi kao mlada. Još kao devojčica nastupila je na dečjem festivalu, a od svoje 14. godine nastupa s rok grupom “Camino Verde” u lokalnim diskotekama kao pevačica. Sa šesnaest godina napisala je svoje prve tekstove i snimila prvu pesmu. Završila je muzičku školu, a studirala je engleski jezik i književnost, piše Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading