SVI DETALJI RASKOLA PORODICE ŠAULIĆ: Ilda i Sanela godinama u lošim odnosima, A SADA JE OTKRIVENO šta se dešava IZA KULISA!

Autor:

Zabava

16.02.2022

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilda i Sanela godinama nisu bile u dobrom odnosu, sad je pevačica otkrila šta se dešavalo u porodici!

SVI DETALJI RASKOLA PORODICE ŠAULIĆ: Ilda i Sanela godinama u lošim odnosima, A SADA JE OTKRIVENO šta se dešava IZA KULISA!

Foto: ST/Nemanja Pančić

U velikom intervjuu za „Informer“ Ilda Šaulić govorila je o svim bolima i životnim nepravdama sa kojima se suočila, kao i o blagodeti što ima tako veliku porodicu.

Ilda Šaulić i Sanela Adžić jedna drugoj bile su najveća podrška u najtežim, ali i najlepšim trenucima, a Ilda je posebnu radost doživela kada je Sanela postala baka male Lane, koja je celoj porodici Šaulić ulepšala proteklu godinu.

Međutim, Ilda otkriva da sa sestrom nije uvek imala idiličan odnos kao danas.

– Sanela i ja sada imamo fantastičan odnos, ali kada smo bile male, stalno smo se svađale, jer nije htela nigde da me vodi sa sobom. Zato sam ja prema bratu Mihajlu, koji je sedam godina mlađi od mene, bila potpuno drugačija nego što je sestra bila prema meni. Uvek sam bila tu za njega i ispunjavala mu želje – ispričala je pevačica.

Ilda Šaulić i Sanela Adžić odnos su uskladile i izgradile, tek kada su pubertet i dečije ludosti ostavile za sobom. Danas, kada su obe supruge i majke, gaje sestrinski odnos prepun ljubavi i razumevanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading