POKAJALA SAM SE ŠTO SAM VAM REKLA: Milica Pavlović se izletela na PROMOCIJI, PA REKLA ONO ŠTO SVI ČEKAJU DA ČUJU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.02.2022

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica je bila gost na promociji pesme Dušana Petrovića, kao njegova najveća podrška!

POKAJALA SAM SE ŠTO SAM VAM REKLA: Milica Pavlović se izletela na PROMOCIJI, PA REKLA ONO ŠTO SVI ČEKAJU DA ČUJU! (VIDEO)

Foto: Republika

Poznata pevačica, Milica Pavlović pojavila se kao gost na promociji pesme fotografa Dušana Petrovića, koji je odlučio da pored fotografije koja mu je primarni posao, pokaže i svoje glasovne mogućnosti, te je snimio svoj prvenac "Krug".

Republika

Foto: Republika

Milica Pavlović, promocija

 

Odavno je poznato da je Dušan mladi fotograf koji radi sa poznatima, te da je Milicina desna ruka u poslu, a sad je pevačica odlučila da pomogne njemu i da stane uz njega u njegovom novom poduhvatu.

Zasijala je na promociji u prelepoj crnoj haljini, a onda je pred objektivom portala Republika, otkrila kada je poslednji put plakala, šta možemo da očekujemo od njenog novog albuma, kao i da li planira "Arenu" nakon novog spektakularnog albuma kako ona kaže.

- Na ivici plača sam bila, kada je specijalna oprema koja stiže iz Italije za tu prezentaciju albuma kasnila, nešto se desilo, nismo se razumeli oko termina, pa album sad moram da povučem, izaćiće tek krajem marta, najkasnije april, a bilo je predviđeno za drugu nedelju marta. U iščekivanju sam, ne mogu da izdržim.

Pa je otkrila da li planira Arenu nakon ovog albuma:

Malo sam se pokajala sto sam vam rekla, ja vise volim da pricam kada nesto izadje, jos malo strpljenja, pa kad budete videli koliko truda i rada i energije je trebalo za ovo sve, a tek kad vidite koliko ljudi radi na ovom projektu, negde oko 140 ljudi, sačekajte još malo, videčete sve. Ja sam se malo zanela, ispričala, ali videćete već.

Šta je još Milica rekla u intervjuu pogledajte je u prilogu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading