SRPSKA PEVAČICA RASPALILA PALJBU NA NADALA ZBOG ĐOKOVIĆA: Lupila bih mu šamar jedan! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.01.2022

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Pavlović besna je zbog pobede Rafaela Nadala na Australijan Open turniru, pa se oglasila na Instagramu i žestoko ga napljuvala.

SRPSKA PEVAČICA RASPALILA PALJBU NA NADALA ZBOG ĐOKOVIĆA: Lupila bih mu šamar jedan! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nakon što je Rafael Nadal odneo pobedu Australijan Open turniru, mnoge poznate ličnosti su se oglasila na društvenim mrežama. Među prvima je to uradio i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, a šta je izneo pogledajte klikom OVDE.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, Rafael Nadal

 

Jedna od estradnih dama koje su se oglasile je i pevačica Milica Pavlović, koja nije štedela brutalne reči koje je uputila Nadalu, kao i podršku za Đokovića. Vidno besna zbog cele situacije koja se Novaku odigrala, Pavlovićeva je iznela žestok komentar, ističući da bi Rafaelu zviznula šamarčinu. 

Republika

Foto: Republika/Goran Doljančević

Milica Pavlović

 

Ja lepo rekoh da on i njemu slični mogu samo da pobede, ako Đoković nije tu! Neka je završena i ova epizoda Austalija zatvorenog turnira. Bože me oprosti, kako bih Nadalu sad šamar jedan lupila, sa sve komentarom ,,Čestitam". Oprostite, grešne misli - napisala je Milica na Instagram profilu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Milica Pavlović o Australijan Openu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading