MILICU PAVLOVIĆ OSVOJIO FOTOGRAF? Pevačica i Dušan progovorili o DETALJIMA ODNOSA, pa konačno otkrili da li su u VEZI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.02.2022

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović i Dušan Petrović otkrili su detalje svog odnosa, pa se dotakli i emotivnog statusa.

MILICU PAVLOVIĆ OSVOJIO FOTOGRAF? Pevačica i Dušan progovorili o DETALJIMA ODNOSA, pa konačno otkrili da li su u VEZI! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Poznati fotograf Dušan Petrović danas je održao promociju svoje nove i prve pesme ''Krug'' i spot za istu, te ne krije koliko je uzbuđen zbog početka možda velike muzičke karijere.

Uz Dušana je danas bila i njegova prijateljica, pevačica Milica Pavlović, a njihovom odnosu se naširoko spekulisalo.

- Mi smo se upoznali 2012. godine i kada su mi rekli da idemo na sastanak sa Milicom Pavlović, ja sam rekao ''vuau, idemo na sastanak sa Milicom Pavlović'', tako da sam ja bio fan od samog početka i evo, ovo je već deseta godina kako radimo, kako se družimo, kako smo zajedno.. - rekao je Dušan kroz smeh, a onda se nadovezala i pevačica:

Republika

Foto: Republika.rs

Milica Pavlović o odnosu sa Dušanom Petrovićem

- Ja sam prvo ponosna na njega kao prijatelja, zatim kao saradnika i smatram da taj neki vizuelni efekat Milice Pavlović smo zajedno izgradili kroz njegovu fotograifju i objektiv, podržavali se i išli smo istim putem, za sve smo se izborili sami... Ja sam ponosna na njega što je ovakva pesma, ovakav spot, znala sam da kada je on u pitanju, a on to neće prepustiti slučaju - rekla je Milica i dodala da kada se radi o muzičkom kvalitetu, misli da je Dušan odradio odličan posao:

Republika

Foto: Republika.rs

Milica Pavlović o Dušanovoj pesmi

- Biću iskrena, u pitanju je prvenac sa jednom ozbijnom pesmom, ozbiljna muzička, prava kvalitetna pesma, koju potpisuju naši ozbiljni autori, samim tim kada dobiješ takvu kompoziciju, pristupiš joj kao Dušan i ja sam ponosna na njega. Zaista mislim da mnoge moje kolege moju da uče kako se pristupa i prezentuje pesma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Mica

15.02.2022 15:14

On voli decake