ŠOK PREOKRET, KARLEUŠA IZBRISALA TOŠIĆA! Sve je slutilo na POMIRENJE, a onda se oglasio ON I RASKRINKAO JELENU! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.02.2022

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon objave Jelene Karleuše na kojima se jasno vidi njen suprug Duško Tošić, oglasio se i on i svojim obajvama ućutkao Jelenu.

ŠOK PREOKRET, KARLEUŠA IZBRISALA TOŠIĆA! Sve je slutilo na POMIRENJE, a onda se oglasio ON I RASKRINKAO JELENU! (FOTO)

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša

Javnost celo jutro bruji o pomirenju Jelene Karleuše i Duška Tošića, nakon skandala koji je izbio na Božić i prijave za nasilje u porodici, a spekulacije je podgrejala upravo Jelena koja je objavila fotografije i snimke ruža, kao i snimak na kom se vidi Duško Tošić u njihovom porodičnom domu.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Duško Tošić u porodičnm domu

Međutim, ubrzo po objavljivanju ovog snimka, pevačica je obrisala objavu, pa nikome nije bilo najjasnije o čemu se radi, a onda se na svom Instagram profilu oglasio Duško i svojim objavama raskrinkao svoju suprugu i svima jasno stavio do znanja o čemu se radi.

Naime, on je ponovo podelio fotografiju svoje majke Nikolete sa sveće, aludirajući na to da je ona jedina žena kojoj je poklonio juče buket, a potom je objavio i fotografiju na kojoj se označio da je u Antaliji, te da nikako nije mogao biti u kući i doneti ruže svojoj još uvek zakonitoj supruzi, što jasno govori da je Jelena postavila stari snimak samo u želji da javnost pomisli da ruže u ljubavnom gnezdu ipak cvetaju.

Republika

Foto: instagram.com/duskotosic

Duško Tošić poslao majci cveće
Republika

Foto: instagram.com/duskotosic

Duško Tošić u Antaliji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Transfer blama

15.02.2022 21:11

Ako je nasilja bilo, Jelena šalje poruku ćerkama da je u redu tolerisati porodično nasilje. To rade zreli, ozbiljni ljudi... Ako nasilja nije bilo, ovo je mamina pokazna vežba za ćerke kako neposlušnog muža izbaciti iz kuće i napakovati mu veliku bruku, od koje se teško može oprati.

Odgovori 11 7