KARLEUŠA I TOŠIĆ PONOVO ZAJEDNO! Oprostila mu BATINE i primila ga NAZAD U KUĆU, evo šta je MORAO DA URADI DA PREĐE PRAG! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.02.2022

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša podelila je fotografije i snimke na svojim društvenim mrežama na kojima se jasno vidi Duško Tošić.

KARLEUŠA I TOŠIĆ PONOVO ZAJEDNO! Oprostila mu BATINE i primila ga NAZAD U KUĆU, evo šta je MORAO DA URADI DA PREĐE PRAG! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Javnost i dalje bruji o skandalu koji je izbio na Božić između Jelene Karleuše i Duška Tošića, kada je pevačica prijavila svog supruga za nasilje u porodici, zbog čega je on dobio zabranu prilaska koja ne pre nekoliko dana istekla.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen/karleusastar/republika.rs

Jelena Karleuša prijavila Duška TOšića za nasilje u porodici

Kako su svi čekali tih dana šta će se dogoditi, par je ipak nastavio odvojene živote mirno i bez turbulencija, a onda se dogodio potpuni obrt.

Jeleni je juče, na Dan zaljubljenih stiglo 3 333 crvene ruže, a mnogi su spekulisali od koga su i da li ih je poslao upravo Duško kako bi se iskupio. 

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša dobila ruže

Ipak, pravi šok je usledio ovog jutra. Naime, Karleuša je objavila snimke na kojima se vidi da joj je stigao kombi pun ruža, a onda i Duško Tošić u njihovom porodičnom domu. Iako su mnogi mislili da Jelena neće preći preko nasilja, izgleda da fudbalski menadžer zna šta radi i zna kako da privoli svoju suprugu. Reklo bi se da ruže u raju ponovo svetaju.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Duško Tošić u porodičnom domu

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading