UMRLA JE NA BIZARAN NAČIN I IZA SEBE OSTAVILA NASLEDNIKA! Sin Mire Furlan preslika je majka, a PISMO koje mu je ostavila LEDI KRV U ŽILAMA!

Autor:

Zabava

15.02.2022

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mira Furlan ostavila je iza sebe sina Marka koji neverovatno liči na nju.

UMRLA JE NA BIZARAN NAČIN I IZA SEBE OSTAVILA NASLEDNIKA! Sin Mire Furlan preslika je majka, a PISMO koje mu je ostavila LEDI KRV U ŽILAMA!

Foto: youtube.com/printscreen

Glumica Mira Furlan preminula je od kompliakcija prouzrokovanih virusom Zapadnog Nila, a nakon njene smrti objavljena je njena autobiografija "Volim me više od svega na svijetu", na čijoj je prvoj stranici posvetila reči sinu Marku Lavu.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Mira Furlan posvetila reči s početka knjige sinu

- Da li pišem ovu knjigu za tebe? Da bi ti mogao razumjeti što se dešavalo prije tebe? Kako bi mogao proviriti u daleki, davno nestali svijet iz kojeg su potekli tvoji roditelji? Da li uopće želiš znati nešto o tome?... - piše u knjizi.

Mira i njen suprug Goran Gajić su se još tokom raspada Jugoslavije preselili u Ameriku gde su i dobili sina, Marka Lava, čiju privatnost su glumica i reditelj maksimalno štitili.

Marko je preslikan majka, ostao je da živi u Los Anđelesu i teži ka tome da postane IT stručnjak.

Republika

Foto: printscreen

Sin Mire Furlan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading