NATAŠA BEKVALAC PONOVO U AFERI SA MIODRAGOM KOSTIĆEM: Osvanula fotka sa kreveta iz HOTELSKE SOBE KOJA IH JE KONAČNO RASKRINKALA? (FOTO)

Autor:

Zabava

15.02.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac je odsela u hotelu čiji je vlasnik Miodrag Kostić pa se spekuliše da su obnovili romansu.

NATAŠA BEKVALAC PONOVO  U AFERI SA MIODRAGOM KOSTIĆEM: Osvanula fotka sa kreveta iz HOTELSKE SOBE KOJA IH JE KONAČNO RASKRINKALA? (FOTO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić/promo foto

Nataša Bekvalac ponovo je sa ćerkom Katjom, sestrom i prijateljicama otputovala na odmor, ali je Zlatibor zamenila Kopaonikom. A, lepa Nata je i ovoga puta odsela u hotelu koji je u vlasništvu njenog bivšeg dečka, Miodraga Kostića, pa je podgrejala sumnje da su obnovili romansu.

Ona je nedavno istakla da je on jedini muškarac čiji intelekt ju je oduševio, te da je i kada je bila u braku, ostala u kontaktu s njim, a da li je samo to vreme će pokazati!

– Jedini intelekt koji me je fascinirao i u koji sam bila zaljubljena doživela sam u svojim dvadesetim godinama. Posle toga nikada više nisam srela čoveka sličnog tipa. Volela bih da taj intelekt sretnem opet. Naravno pričam o Miodragu Kostiću. I dalje smo u kontaktu – rekla je pevačica.

 

 

Pevačica je burnu trogodišnju vezu koju je imala s Koletom, okončala kada je imala samo dvadeset i četiri godine, no očigledno da joj je do danas ostala u lepoj uspomeni.

– Nijedna mi do sada ljubav nije bila najveća, ali sve su bile drugačije. U jednoj me je vodila strast, a u drugom momentu sam želela nekog normalnog i običnog. Danas bih volela da što manje pričam sa nekim, a to bi značilo da što manje moraš da objašnjavaš, kao sa najboljim prijateljima, da ne pričamo nešto preterano, nego da se osećamo. Za to je potrebno vreme, a kad vremena nemaš ili kada si ovakav tip kao ja, onda mora da se desi to podudaranje – rekla je Nataša.

Svojevremeno se pričalo da je Bekvalčeva pesmu „Ponovo“ posvetila upravo Koletu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dragan

15.02.2022 09:28

E kad njen intelekt oceni tudji intelekt... To je sigurno onda, to.

Odgovori 10 4