BRUTALAN ZLOČIN, UBIO JE PA ZAPALIO! Majka našeg glumca umrla u NAJGORIM MUKAMA, ubica SVE ISPLANIRAO!

Autor:

Zabava

15.02.2022

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Srđan Timarov doživeo je stravičnu tragediju, kada mu je ubijena majka.

BRUTALAN ZLOČIN, UBIO JE PA ZAPALIO! Majka našeg glumca umrla u NAJGORIM MUKAMA, ubica SVE ISPLANIRAO!

Foto: youtube.com/printscreen

Klara Mandić, čuveni stomatolog i političarka, bila je majka glumca Srđana Timarova, a život joj je prekinut na jeziv način.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Srđan Timarov o majci

Naime, ona je ubijena 9. maja 2001. godine hicem u potiljak, a ubica je zapalio stan kako bi prikrio dokaze. Kako su mediji tada prenosili, napadač je došao na njena vrata, upucao je i napravio razmeštaj po stanu, a kasnije se utvrdilo da je ubica planirao ovaj zločin, te da je danima ispred njenog stana bacao petarde kako bi se komšije navikle na zvuk pucnjave.

Policija i vatrogasci kada su stigli u stan zatekli su jeziv prizor. Klara je ležala licem nadole, dok joj je na potiljku bila rana od metka. Zločin je rešen dva dana kasnije, uhapšen je NIkola Živković koji je glumčevu majku ubio zbog novca.

 

 

Srđan je jednom prilikom govorio o pokojnoj majci od koje je kako je rekao naučio kako da bude hrabar.

- Kad tako tvrdi krene, ona je nekako. Predodređeno joj je bilo da se bori. Išla je gladno i hrabro u život. Živela je u jako velikim potezima i jarkim bojama. Tragično je stradala. Ako govorimo o nekim najvećim bolovima u životu, to je što sam tragično izgubio majku. Ja to na svoj način nosim. To jeste ona rana koja se pretvori u zvezdu, pa ti sija, da znaš kako da ideš. Ali, ni sam kvantitet nije to koliko smo godina mi proveli zajedno, nego koliko je toga u meni od nje ostalo. Mislim da je to važnije u roditeljstvu, nego biti svaki dan tu i skuvati supicu - rekao je Timarov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mare

15.02.2022 18:04

Fenomenalna uloga Sekeresija, u maniru nasih legendarnih glumaca.