KRISTINA KOVAČ POPLJUVALA PORODICU! Pevačica ne prestaje da niže GNUSNE UVREDE na račun najmilijih! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.02.2022

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kovač ponovo je izvređala sestru, prijatelje i rodbinu.

KRISTINA KOVAČ POPLJUVALA PORODICU! Pevačica ne prestaje da niže GNUSNE UVREDE na račun najmilijih! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Kristina Kovač godinama unaza živi u Švedskoj sa suprugom i ćerkom, a o njenom odnosu sa sestrom Aleksandrom Kovač i porodicom se mnogo spekulisalo, te je Kristina ponovo svojom objavom jasno stavila do znanja šta misli o svima njima.

- Moj odlazak u Švedsku o meni govori baš mnogo - najviše o tome šta mi je u životu najvažnije. A raznorazni prijatelji, saradnici, dalja i bliža rodbina sleš kreativni Ambasadori - valjda znaju šta o njima govori izbor koji su oni napravili. To je važno, da upoznaju sebe bez laži, prevare i ukrašavanja - napisala je Kristina.

 

 

Odnos sestri Kovač godinama unazad nije dobar, a 2014. godine kao bomba je odjeknula vest o javom pismu upućenom Aleksandri i njenom partneru Romanu Gorešku, zbog čega se cela porodica naljutila na Kristinu.

– To što je izrečeno od strane partnera moje rođene sestre bilo je skandalozno i neprijatno za čitanje. Prvi put me je javno pljuvao kada je Nina pevala pesmu “Čaroban” na takmičenju za našeg predstavnika na Evrosongu, a pevala je i Aleksandra svoju numeru “Idemo dalje”. Neću ulaziti u sitne detalje, ali oni koji me znaju svesni su tuge i problema koji su već godinama vezani za moj odnos sa nekada najbližom sestrom na svetu – napisala je tada Kristina i nastavila:

 

 

- Koga i kakvog voli, to je njena stvar. Šta će sve za njega da učini, takođe. Ali činjenica da njen životni partner javno pljuje i maže g**nima njenu rođenu sestru spada u njen odnos prema meni. Ja znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela. Što sam se ugojila... Moje dete otkako se rodilo, pet godina skoro da nije imalo tetku, pa je onda šest meseci imalo, pa je, koliko vidim, poslednjih dana skoro nema... - napisala je Kristina 2014. godine.

Kristina je uvek tvrdila da joj teško pada loš odnos sa sestrom, sa kojom je nekada bila najbliža, ali da su zauvek izgubile jedna drugu.

 

 

– Moja sestra Kristina i ja smo našu poslovnu saradnju prekinule davne 1998. godine, nakon izdavanja dva K2 albuma u Srbiji, kojom smo postavile nove muzičke standarde u ovoj zemlji. Posle toga naši putevi se razilaze, kako poslovno, tako i privatno. Tokom godina smo se razvijale kao pojedinci koji imaju potpuno različita interesovanja, nazore i ambicije, i retko smo bile u kontaktu, baš iz tih razloga. Moja sestra Kristina vodi svoj život, odrasla je osoba, odgovorna za svoje akcije i reči. Volim je i uvek ću je voleti, ali nas dve odavno ne razmišljamo, živimo i komuniciramo na isti način, i molim medije da to od sada pa nadalje uvaže - rekla je Aleksandra jednom prilikom, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading