SILOVAO SI ME, ŠTA TI JE TREBALO DA LAŽEŠ? Danijela Štajnfeld BRUTALNO odgovorila Lečiću: Cela Srbija će čuti SNIMKE

Autor:

Zabava

07.11.2021

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Režiser i autor Branislav Lečić je u emisiji "Usijanje" na Kurir TV govorio, posle 8 meseci tišine, o optužbama za silovanje Danijele Štajnfeld, a nakon njegovog gostovanja, oglasila se Danijela.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/N1 youtube.com/printscreen/Hold Me Right Film

Danijela Štajnfeld se oglasio

Danijela Štajnfeld je glumica, koja je najveći deo popularnosti stekla i zbog ne gako lepe stvari. Naime, ova mlada glumica je otvorila dušu pred milionima građana i priznala da ju je Branislav Lečić silovao, a kako je nedavno spominjala, ona nije bila jedina koju je navodno moćnik iz srpske filmske industrije silovao.

Režiser i autor Branislav Lečić je u emisiji "Usijanje" na Kurir TV govorio, posle 8 meseci tišine, o optužbama za silovanje Danijele Štajnfeld. Lečić je došao sa brojnim dokumentima koje je prikazao javnosti, a na prvo pitanje voditeljke, šta sada kada je oborena žalba pravnog tima Danijele Štajnfeld, Lečić je rekao:

Foto: youtube.com/printscreen/N1 youtube.com/printscreen/Hold Me Right Film, Tanjug/ZoranŽestić

Branislav Lečić optužio Danijelu da laže

- Sada je sve jasno i čisto pred zakonom, ali meni lično je naneta ogromna šteta. Zanima me koji su mehanizmi da umanjim štetu koja je nastala nakon optužbi i napisa u pojedinim medijima - izjavio je Branislav, a potom se oglasila i glumica Danijela Štajnfeld na svom Tviter nalogu, nakon njegovog gostovanja.

 

 

- Ne možeš da me tužiš jer znaš da ćeš da izgubiš. Jer si me silovao. Gomilu dokaza je tužilaštvo zanemarilo i diskreditovalo. Šta ti je trebalo sada da lažeš, valjda iz želje da Srbija čuje ceo snimak? Želja će ti se ostvariti - napisala je Danijela na svom Tviter nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Joker

07.11.2021 10:27

E jesi da ne kazem sta, nikad dosta a?

Odgovori 10 46
Hrvoje

07.11.2021 12:49

@Joker - Lečiću, ti li si? Bezobrazan komentar.

Odgovori 41 12
Montenegrina

07.11.2021 12:54

@Joker - Naporna je do bola.

Odgovori 16 49
Dejan

07.11.2021 11:35

Tužilaštvo popustilo pod pritiskom političara.

Odgovori 73 15