MARIĆEVA DEVOJKA PUCA POD PRITISKOM? Popularnost glumca sve više raste, a ona sve više razočarana: VEĆINA BEŽI KAD NESREĆA LOMI! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.10.2021

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Milan Marić sve više privlači pažnju javnosti,. naročito svojim privatnim i emotivnim životom, a on i njegova partnerka su svojim objavama na društvenoj mreži Instagram izazvali sumnje da im ne prija pritisak javnosti i komentari na račun njihovog odnosa.

Republika

Foto: Promo

Milan Marić i devojka nisu bili spremni na pritisak javnosti

Glumac Milan Marić privlači sve veću pažnju javnosti, te osim njegovim glumačkih ostvarenja, publiku sve više interesuje i njegov privatni i emotivni život.

Kako se tek skoro saznalo da ima dugogodišnju partnerku, mnoge devojke su ostale razočarane, a komentari na kontu njihovog odnosa se samo nižu, što sudeći po njihovim objavama na društvenim mrežama njima ne prija.

Naime, Marić je na svojoj društvenoj mreži Instagram, objavio fotografiju uz komentar koji jasno daje do znanja da nisu spremni na ovoliki pritisak javnosti.

- Vreme je za nas, ljude, da počnemo neke promene... Hajde da promenimo način na koji jedemo; hajde da promenimo način na koji živimo; i hajde da promenimo način na koji tretiramo jedni druge. Jer onaj stari ne funkcioniše... Na nama je da uradimo ono što moramo da bismo preživeli - napisao je glumac, a ubrzo je usledila i objava njegove izabranice:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

- Kad deliš sreću, svi su zauvek tu, jer je prijatno i korisno. Ako krene da te lomi nesreća, i to potraje, većina će pobeći, jer je teško, opterećuje, narušava i njihov kvalitet života, a svako mora da brine o sebi. Ostaju retki, koji su vas uvek iskreno i bez kalkulacija voleli.

Da li se nešto menja u njihovom odnosu i da li sve veća Marićeva popularnost dovodi do pucanja veze ili se obe objave odnose na neki drugi deo njihovog života, ostaje da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading