TAMAN ŠTO JE OBELODANJENA HRISTININA VEZA SA POZNATIM GLUMCEM VEĆ JE PUKLA TIKVA: Popovićeva uplovila u novu romansu, ISPLIVALA SLIKA KOJA SVE DOKAZUJE? (FOTO)

Autor:

Zabava

27.08.2021

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hristina Popović svoj život godinama krije od medija, a sad je sve obelodanjeno!

Republika

Foto: Instagram printscreen

Hristina godinama svoj život krije od očiju javnosti!

 

Prošlo je već tri godine od kada je glumica, koja o svom emotivnom životu govori veoma malo, Hristina Popović, sa svog "Instagram" naloga pobrisala sve fotografije sa dečkom Ivanom, a domaćim medijima to je bilo dovoljno da teniseru prišiju epitet bivši dečko Hristine Popović.

Ipak, čini se da je glumica tada odlučila da svoj emotivni život sakrije od očiju javnosti, a da fokus prebaci na maestralnu glumačku karijeru. Ili je pak, na opšte iznenađenje mnogih, sada teniseru dala drugu šansu, piše Story.

 

 

Naime, iako na "Instagramu" dugo nije objavila fotografiju sa Ivanom, sada je podelila jednu i to sa putovanja na koje su poveli i njenu ćerku Luču, koju ima sa hrvatskim glumcem Bojanom Navojcem.

Da li je staroj ljubavi dala novu šansu, ili ta ljubavna priča, zapravo nikada nije odslužila rok trajanja, javnosti nije poznato. Međutim, čini sa da je sada u emotivnom životu Hristine Popović sve baš kako treba, vreme će pokazati.

Podsetimo, pre neki dan je odjeknulo u medijima da je glumica u srećnom braku već 10 godina sa kolegom Bojanom Navojcem, da li je ovo znak da je njihovoj ljubavi kraj ili je nešto drugo po sredi, vreme će pokazati,

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading