ISTINA O MARIJI KILIBARDI KOJU JE MALO KO ZNAO: Evo šta se dešava u voditeljkinom privatnom životu SA NOVIM DEČKOM, UHVAĆENA TUŽNA I UTUČENA!

Autor:

Zabava

04.08.2021

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije otkrile istinu o privatnom životu Marije Kilibarde!

Republika

Foto: Promo foto

Marija Kilibarda

 

Voditeljka Marija Kilibarda je dobro poznato televizijsko lice i važi za gotovo uvek pozitivnu i nasmejanu osobu. Komšije lepe voditeljke su otkrile kako ona provodi vreme kada nije na TV ekranima i kakva je kada se ugase kamere.

– Pravo da vam kažem, u prvi mah nisam ni znala da je to Marija, viđala sam lepu i uvek nasmejanu devojku, ćerka mi je otkrila ko je. Ne šminka se preterano, prirodno je lepa, i za šetnje po kraju ne nosi ta glamurozna izdanja sa televizije. Svaki dan se javi, znam da je imala koronu i tih dana je poštovala sve propise izolacije, nije mrdala, a mi smo se nadali da će da ozdravi brzo – priča jedna komšinica za “Blic” i dodaje da je očigledno zadovoljna u vezi sa Branislavom Vučelićem:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

– Kažu da je zaljubljena, da joj dečko stalno dolazi i da se vidi da je srećna. Njega vide kako joj nosi kese iz nabavke, cveće, mladi su i vole se. Marija voli da se druži, ugosti često prijatelje pa se vesele. Nije previše kućni tip, šeta često, a voli i da putuje, sretnemo je ispred zgrade sa koferima. Stariji ljudi je često zapitkuju o nekim poznatim ličnostima, ona ima strpljenja, svima nam odgovori, ljubazna je i kulturna.

Marija u javnosti retko spominje brak sa Vladimirom Radmanovićem, koji je trajao godinu dana, 2017. godine su se razveli. Starija gospođa koja živi u ulici lepe voditeljke kaže da je celom susedstvu drago što je ona ponovo pronašla sreću:

– Iz novina smo saznali da se razvodi od Vladimira, on i nije bio za nju. Viđali smo je tužnu i utučenu, što na nju uopšte ne liči, stvarno je vesele prirode. Drago mi je što se ponovo zaljubila, bilo je vreme da pronađe svoju sreću!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading