GLUMAČKI I MUZIČKI SPEKTAKL SEZONE: PREDSTAVA „KOSA" BAZIRANA NA KULTNOM FORMANOVOM FILMU PREMIJERNO 22. FEBRUARA U KOMBANK DVORANI

Autor:

Zabava

20.01.2020

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstava Kosa nastala na čuvenom, istoimenom brodvejskom mjuziklu i kultnom filmu Miloša Formana biće odigrana premijerno 22. februara u Kombank Dvorani.

Foto: Promo foto
Predstava "Kosa"

Ova hipi predstava koja je prvi put izvedena decembra 2019. u režiji mađarskog reditelja Petera Telihalija i glumačkim umećem članova Novosadskog pozorišta i Pozorišta mladih, snažna je i emotivna priča o mladim ljudima koji tragaju za promenom i slobodom.

RepublikaFoto: Promo foto

Beogradska publika će imati prilike da vidi scenu Kombank Dvorane preplavljenu glumcima, koji će u autentičnim kostimima i scenografijom toga doba verno dočarati doba hipi kulture u kom je i nastao čitav projekat KOSA.

RepublikaFoto: Promo foto

Naime, u  predstavi učestvuje preko 55 umetnika koji će u svojim ulogama, kao i na muzičkim instrumentima zablistati u Velikoj sali Kombank Dvorane.

 
RepublikaFoto: Promo foto

Predstavu će koreografski uobličiti Peter Kovač Geržon,  uz pratnju orkestra pod vođstvom Davida Klema.
 

RepublikaFoto: Promo foto

Prošlogodišnjoj premijeri predstave u Novom Sadu prisustvovao je proslavljeni holivudski glumac Džon Sevidž koji je uoči događaja poručio "Sloboda je muzika. Nosi duh nade".

KARTE SU U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading