INCEST: Igra prestola ne prestaje sa intrigama!

Zabava

29.08.2017

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantan završetak pretposlednje sezone serije "Igra prestola" ostavio je mnoge u neverici. Ispostavilo se da je Deneris Targerijan tetka Džonu Snežnom, a njih dvoje su se upustili u ljubavnu avanturu ne znajući sve to. Prava ljubav se rodila između njih i samo što su obožavaoci mislili da se desio savršen spoj, usledila je neverica.

RepublikaFoto: instagram.com/gameofthrones

 

Incest koji se dogodio između tetke i sestrića zbunio je sve, ljudi više ne znaju šta da misle, srce im je na jednoj strani, a sam razum ne može to da prihvati. Neverovatna je količina pomešanih osećanja vernih pratilaca ove serije.

Popularno je mišljenje da ako se publika podeli na one koji nešto podržavaju i na suprotan tabor, onda je to nešto dobro, a na ovom primeru vidimo da je veliki pogodak kada se postigne i efekat nemogućnosti jasnog stava o nečemu, ali i velikih sukobljenih emocija, jer ipak se desila prava ljubav i ipak su oni savršeni jedno za drugo, a sa druge strane stoji nepremostiva činjenica da su oni u srodstvu koja se nekako, ako ne razmišljamo isključivo mozgom, prenebregne.

 

 

To da je Džon sin Lijane Stark i Regara Targerijana objašnjava mnoge stvari - Lijana Stark je sestra Neda Starka koji je odgajio samog Džona, koga je nazivao svojim kopiletom da bi ga zaštitio, a zapravo on je bio sledeći koji je trebalo da nasledi presto i samim tim bio je u životnoj opasnosti, a Regar je bio prestolonaslednik "Ludog Kralja".

Oba roditelja su mu ubijena, majka na naročito surov način, a sam dečak je preživeo pukom srećom ili za one koji ne veruju u sreću - sudbinom. Zanimljiva je činjenica da je vuk kojeg je Snežni dobio zajedno sa ostalom decom njegovog, sada već znamo strica, bio potpuno beo, a ne smeđ kao što su bili vukovi ostalih mališana - bela boja je boja Targerijana.

 

 

Džon Snežni je u jednu ruku i vuk po majci koja je iz porodice Star i čiji zaštitnik je ova životinja i zmaj po ocu slavnog i plemenitog Regaru iz kuće Targerijan čiji je zaštitnik zmaj. Džon je od majke nasledio izgled - ugalj crnu gosu i oči, a plemeniti i ratnički karakter na oca. Zato niko do sad nije posumnjao da je on Egon, nestali sin i sledeći koji treba da sedne na čuveni tron. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading