Ovo je novi plan lečenja Darka Lazića: Danas zaseda konzilujm KBC Zemun!

Autor: blic.rs

Zabava

29.10.2018

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari KBC "Zemun" u toku današnjeg dana odlučili su da se sastanu i održe konzilijum kako bi odlučili o novom planu lečenja Darka Lazića, koji je prošlog utorka doživeo tešku saobraćajnu nezgodu na putu Subotište -Brestač.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Doktori danas odlučuju o stanju Darka Lazića

Popularni pevač Darko Lazić već danima vodi bitku za život. Posle teške saobraćajne nesreće gde je zadobio povrede opasne po život, pevačevo stanje je još uvek neizvesno. Lekari KBC "Zemun" gde je pevač hitno primljen nakon saobraćajnog udesa, objavili su da se Lazić oseća bolje.

Nakon što mu je izvađena slezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje situacija je trenutno stabilna. Juče je odlučeno da će Lazić biti prebačen na Vojno medicinsku akademiju na Banjici radi daljeg lečenja. 

RepublikaFoto: Republika
Otac i majka Darka Lazića dolaze u bolnicu

Konzilijum lekara koji danas zaseda u bolnici u Zemunu odlučiće o novom planu lečenja Darka Lazića. 

Ako sve bude teklo kako bi trebalo i bez komplikacija, Lazića očekuje dug oporavak do godinu dana dok mu se opšte stanje u potpunosti ne sredi.

Porodica i prijatelji već su razgovarali sa lekarima ortopedije na Banjici, gde im je rečeno da će ga primiti po hitnom postupku, kada se saniraju povrede glave i Darkovo opšte stanje sredi.

- Kuk i nogu će mu raditi na Banjici, sve je završeno, samo da njemu ovo ostalo bude dobro - rekao je Darkov drug 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading