STIŽE IM NOVA KOLEGINICA: Ona se pridružuje Jovani i Srđanu!

Autor:

Zabava

31.05.2018

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Joksimović i Srđan Predojević sigurno će biti oduševljeni kada im se od ponedeljka pridruži nova koleginica, koja će sa terena izveštavati o problemima u Hitnoj pomoći.

RepublikaFoto: youtube.com/PrvaTv
Biće presrećni... Jovana i Srđan

A ko bi drugi to bio nego Nada Macura koja je u Hitnoj pomoći dala otkaz kako bi se pridružila kolegama iz emisije "Jutro" na Televiziji "Prva". 

- Jeste, istina je to. Radiću isto ovo što sam radila na "RTS"-u. Biću TV lice "Prve" i prešla sam na njihovu televiziju. Već sutra ćemo imati uključenje, a od ponedeljka počinjem zvanično da radim. Biću reporterka - potvrdila je sve Nada, koja je otkila kako će sada raditi ovaj posao s obzirom da više neće imati tako dopšar uvid u dešavanja u Hitnoj pomoći:

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Menja poslove kao fudbaleri devojke.... Nada Macura

-  Fantastično je proteklo, mogu da kažem da sam dočekana kao carica. Divni su. Ja ih obožavam. Kao i njihovu kucu Prvu. Kuca je prelepa. Mogu da kažem da su mi baš pomogli. Ovo je zasigurno novi početak. Predstavili su me, radiću isto ovo što sam radila, davaću izveštaje iz Hitne pomoći. Dobila sam u Hitnoj saglasnost kao i svi ostali novinari da dobijam podatke odande, to su podaci sa sajta, ali više nisam njihov PR.

A s obzirom na to da je u poslednje vreme često menjala posao, te se oprobala i kao voditeljka, ali i kao glumica u spotovima, Nada tvrdi da to nije ništa neobično u Americi:

-  Amerikanci menjaju na svakih pet godina posao. Dokazala sam se kao lekar, a to ću uvek i biti. Najverovatnije ću sa jednim gospodinom otvoriti privatnu kliniku. Neću da budem vlasnik, biće jedan gospodin koji živi u blizini moje kuće. Sledi papirologija. Još uvek nismo govorili o svim detaljima - izjavila je Macur ai otkila svoj biznis plan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading