DUVAJ GA, MAJMUNE: Bukti novi estradni RAT - pevač brutalno ISPROZIVAO kolegu!

Autor:

Zabava

25.05.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džordži priznao kako je došlo do sukoba sa Pljugicom!

DUVAJ GA, MAJMUNE: Bukti novi estradni RAT - pevač brutalno ISPROZIVAO kolegu!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Mladi pevač Đorđe Ćulafić, poznatiji kao Džordži, gostovao je u jednom podkastu, gde je govorio o aktuelnostima o svom životu, a dotakao se i jednog sukoba sa kolegom, za koji javnost nije znala. Naime, Džordži je bio besan zbog Luke Bijelovića, koji je poznatiji kao Pljugica.

Naime, kako je Džordži istakao, Pljugica je od njega uzeo jednu numeru i nije mu se javljao sve do samog objavljivanja pesme.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Džordži

- On je došao u studio, ja sam puštao par demoa, pusto mu jedan demo... On mi je rekao da se tek raspada tada sa Designericom i da mu treba pesma. Hoće neku baladu. Te balade, ono kao leznje, nisam u tom trenutku imao i bio sam u fazonu: 'Imamo ovu, ovo je luda stvar, malo je onako ono neki haus'. Dečku se svidi pesma... Evo ti je, radi na njoj, pa ono, ako nešto uspete super - započeo je Džordži, pa nastavio:

- Niko nikog ne cima, ja reko' i pesma je stala. Lik izbacuje pesmu na TIktoku. Reko: 'E brate, je l' si planirao nešto da se dogovorimo vamo tamo?' i on tek na dan izbacivanja pesme meni šalje poruku: 'Džordžika, za šta oćeš da te potpišem?'. On je pretvorio u đubre, brate. Ne možeš to da radiš - pobesneo je pevač u podkastu "Ispod nule".

Republika

Foto: Instagram.com

Pljugica

- On je meni rekao da je njemu čast da meni radi pesma. Duvaj ga, majmune, brate! Ti si kod mene došao u studio, nismo čuvali ovce zajedno. Nisam jedini kome je to uradio. Matori, neka ga duva brate i da je normalan lik odradio bi normalnu pesmu, samo što je on pretvorio nešto što možda vredi u nešto što sigurno neće vredeti, jer je sra*e. Zato što je takav lik - zaključio je Ćulafić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading