ŠOK I NEVERICA: SRPSKI TENISER NE ŽELI NA OLIMPIJSKE IGRE! Ima novog trenera i ZANIMA GA SAMO ROLAN GAROS - "Pariz nije PRIORITET"!

Autor:

Sport

25.05.2024

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko iznenađenje za sportsku javnost.

ŠOK I NEVERICA: SRPSKI TENISER NE ŽELI NA OLIMPIJSKE IGRE! Ima novog trenera i ZANIMA GA SAMO ROLAN GAROS - "Pariz nije PRIORITET"!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Laslo Đere

Srpski teniseri će ovog vikenda započeti svoje učešće na drugom Grend slem turniru sezone, Rolan Garosu, a prvi igrač u muškom singlu na šljaci biće Laslo Đere. Nakon mesec i po dana pauze, Đere se priprema da se suoči sa Danijelom Altmajerom iz Nemačke u prvom kolu.

Ovaj turnir označiće i početak saradnje između Đerea i španskog trenera Marijana Puerta. S obzirom da je poslednji meč u Monte Karlu Đere predao Stefanosu Cicipasu, mnogi su zainteresovani da vide kako će izgledati 52. teniser sveta u novom trenerskom aranžmanu.

Laslo Đere je poznat po svojoj sposobnosti da igra na šljaci, a Rolan Garos pruža idealnu priliku da pokaže svoje veštine na omiljenoj podlozi. Teniser iz Srbije trenutno zauzima mesto na ATP listi koje bi ga odvelo na Olimpijske igre u Pariz, ali su njegovi planovi očigledno drugačiji.

- Najverovatnije neću igrati u Parizu zbog svega što se dešavalo. Sada mi je primarni cilj da završim godinu u top 100. Nisam imao trenera, bila je prijava tima za Igre, pa bi trebalo sa selektorom da idem, a u reprezentaciji nas ima dosta… Ne bih mogao da povedem nekoga iz svog tima, tako da mi to ove godine posle operacije nije prioritet. Nadam se da ću za četiri godine imati priliku da igram, ako sve bude kako treba. Želja mi je makar na jednim Igrama da se pojavim - rekao je Đere za "Sport klub".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Hranislav

25.05.2024 16:04

Dečko je spušten na zemlju. Trebalo je da se oprosti kao velikan a ne kao gubitnik kojeg pobeđuju klinci. Hvala ya sve i uživaj u penziji.