ŠOK U PINKOVOJ EMISIJI: Glumica izjavom iznenadila sve, ovo niko nije očekivao da kaže za BIVŠE PARTNERE!

Autor:

Zabava

13.04.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srna Lango iznenadila priznanjem!

ŠOK U PINKOVOJ EMISIJI: Glumica izjavom iznenadila sve, ovo niko nije očekivao da kaže za BIVŠE PARTNERE!

Foto: ST/Dragan Kadić

Srna Lango

Emisije voditeljke Sanje Marinković često su posvećene temama muško-ženskih odnosa, a nedavno je privukla pažnju javnosti izjavom glumice Srne Lango da ima dva divna bivša muža. Izjava je izazvala različite reakcije, ali mnogi su se složili da je hrabro i iskreno iznela svoje stavove o brakovima i bivšim supruzima.

Glumica Srna Lango istakla je da je imala dva divna braka i da trenutno nema trećeg muža, ali je otvoreno govorila o svojim iskustvima. Ona je bila u braku i sa glumcem Irfanom Mensurom, a interesantno je da su oboje imali decu iz prethodnih brakova pre nego što su dobili sina Pavla.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Srna Lango

- Ja ne znam šta nije jasno. Ja sam imala dva divna braka i imam dva divna bivša muža, trenutno nemam trećeg, ali Bože moj - rekla je Srna Lango koja je bila u braku i sa glumcem Irfanom Mensurom. Kada je naša čuvena glumica upoznala svog bivšeg supruga, istaknutog glumca Irfana Mensura, oboje su imali decu iz prethodnih brakova: ona sina Aleksu, on sina Filipa, a onda su dobili sina Pavla.

Poznata glumica Milica Milša retko govori o svom privatnom životu, ali nedavno je otkrila da je od prvog pogleda znala da je njen bivši suprug, Žarko Jokanović, onaj pravi. Interesantno je da je Milica rodila sina Antonija Isakovića dok je bila na četvrtoj godini studija, kada je postala samohrana majka.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Milša

- Ja sam i pre prvog poljupaca rekla ''da'', jer sam znala da je pravi i pravi je i najbolje je - rekla je Milica Milša o svom suprugu Žarku Jokanoviću.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Beogradjanka

14.04.2024 07:13

Kako seru...