SNEŽANA ĐURIŠIĆ ZAVRŠILA U URGENTNOM CENTRU!

Autor:

Zabava

13.04.2024

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica hitno reagovala!

SNEŽANA ĐURIŠIĆ ZAVRŠILA U URGENTNOM CENTRU!

Foto: ST/Vladimir Lukić, shutterstock

Prema informacijama koje smo dobili, poznata pevačica Snežana Đurišić je dovela svoju majku u Urgentni centar zbog naglog pogoršanja zdravstvenog stanja njene majke, saznaje Kurir. Situacija je izuzetno teška, a Snežana je odmah reagovala kako bi obezbedila svu potrebnu medicinsku pomoć za svoju majku, kojoj je izuzetno vezana.

Snežana Đurišić je poznata po svojoj bliskosti sa porodicom, a ovaj događaj pokazuje koliko joj je stalo do dobrobiti svojih najbližih. Nezvanično saznajemo da je pevačica reagovala brzo i odlučno, ne prepuštajući ništa slučaju kada je u pitanju zdravlje njene majke.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Snežana Đurišić

Snežana Đurišić je, prema našim informacijama, veoma zabrinuta i pažljivo prati svaki korak u lečenju svoje majke. Njena posvećenost i ljubav prema roditeljima su oduvek bili prepoznatljivi, a sada se vidi koliko joj je stalo da bude uz majku u ovim teškim trenucima.

Snežanina majka je sada u sigurnim rukama stručnjaka u Urgentnom centru, gde joj je pružena odgovarajuća medicinska pomoć. Prema informacijama sa lica mesta, majci pevačice je odmah ukazana adekvatna nega, a planirana su i detaljna ispitivanja kako bi se utvrdio uzrok naglog pogoršanja zdravstvenog stanja.

Republika

Foto: prtintskrin kurir tv

Snežana Đurišić

Snežana Đurišić je u ovim trenucima pokazala svoju hrabrost i posvećenost porodici, te se nadamo da će njena majka uskoro biti u boljem zdravstvenom stanju. U međuvremenu, porodica i prijatelji pružaju podršku poznatoj pevačici i njenim najbližima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading