PORODIČNA DRAMA NAŠE PEVAČICE: Saznala je za ISTINU nakon njegove SMRTI, a POSLEDNJE REČI bude jezu!

Autor:

Zabava

15.03.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đurišić otkrila istinu o njenom pokojnom suprugu.

PORODIČNA DRAMA NAŠE PEVAČICE: Saznala je za ISTINU nakon njegove SMRTI, a POSLEDNJE REČI bude jezu!

Foto: TV Pink/printscreen

Pevačica Snežana Đurišić je proživela život ispunjen ljubavlju, porodicom, ali i bolom. Njen brak sa harmonikašem Slobodanom Gvozdenovićem trajao je čak 36 godina, a njihova ljubavna priča započela je kada je Snežana bila samo maloletna devojka. Kroz različite faze njihovog braka, Snežana je prošla kroz mnoge izazove i prepreke, ali je uvek isticala važnost ljubavi, poverenja i razumevanja u održavanju porodične zajednice.

Snežana Đurišić je stupila u brak sa Slobodanom Gvozdenovićem kada je imala samo 18 godina. Njih dvoje su zajedno imali ćerku Maju i sina Marka, čime su svoju ljubavnu priču upotpunili porodicom. Snežana je svedočila o poslednjem razgovoru sa Slobodanom, ističući da je imala osećaj kako je on predosećao svoju smrt. Ova tragična priča dodatno je bila obeležena time što su njihova deca bila na svadbi u trenutku kada se dogodila nesreća.

Foto: ST/Dragan Kadić

Snežana Đurišić

 

- Surovo je kako je sve ispalo. Dovezao me je do sale gde je trebalo da pevam, još pamtim kako je gledao za mnom. Kao da je znao šta će se desiti. Rekao je: "Javi se" i više ga nikad nisam videla. Da stvar bude još surovija i naša deca su u tom trenutku bila na nekoj svadbi. Samo veče pre tragedije iz čista mira mi je rekao da ako sve ide redom, a trebalo bi, on kao stariji treba prvi da ode sa ovog sveta, pa da mu ja obećam da neću prestati da pevam. Sigurna sam da je predosetio šta će se desiti. Deca su mi tada toliko pomogla da mislim da toga nisu ni svesni. Koliko su u stanju da nam život zaviju u strah i konstantnu brigu, toliko nam kroz ljubav pruže snagu u trenucima najveće slabosti - rekla je svojevremeno Snežana za "Espreso".

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Snežana Đurišić u Magazin in

 

- Bila sam maloletna, pa sam morala da sačekam da napunim 18 godina. Počeli smo da se zabavljamo 23. februara, na Slobin rođendan, 6. juna sam napunila 18 godina, a već 11. pobegla za njega. Moji roditelji su bili razočarani u mene, ali i ja u njih. Ipak, to je brzo prevaziđeno i nas dvoje smo se venčali u decembru 1977. godine. To nije značilo da smo radili zajedno, sa mnogim drugim kolegama radio je više, ali nije bio ljubomoran, imao je poverenja i zdrav razum. Jer ako žena hoće, otići će, a uz to, ja sam neko ko ne voli lance. Doduše, jednom smo posle 11 godina braka imali krizu i nesporazume koje smo prevazišli razgovorima. Nije bila u pitanju preljuba, ali ljubav je pobedila, jer samo ona može da održi porodičnu zajednicu. U suprotnom, ne vrede ni milioni, naročito ako se bavite estradom, pogotovo danas - zaključila je Đurišićka tada.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading