ĐORĐE DAVID SE VRATIO NA MESTO ZLOČINA! Pojavile se PRVE FOTKE rokera, evo u kakvom je stanju!

Autor:

Zabava

14.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David se vratio u Savernu Makedoniju!

ĐORĐE DAVID SE VRATIO NA MESTO ZLOČINA! Pojavile se PRVE FOTKE rokera, evo u kakvom je stanju!

Foto: ATA Images

Roker i pevač Đorđe David obratio se javnosti iz Ohrida, Severne Makedonije, gde je pre nekoliko meseci doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću. Nakon perioda oporavka, Đorđe je ponovo na sceni, ovog puta povodom verovatnog nastupa, jer je pevač u Makedoniji veoma voljen i tražen.

Đorđe David je pre nekoliko meseci doživeo pakao na putevima Severne Makedonije kada je učestvovao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći. Nesreća je ostavila dubok trag na rokera i njegove fanove, ali Đorđe je hrabro prebrodio sve izazove oporavka i sada se vraća na scenu jači nego ikad.

Foto: Instagram.com

Đorđe David Instagram

 


Makedonija ima posebno mesto u srcu Đorđa Davida, jer je tamo veoma voljen i poštovan. Njegov povratak na makedonsku scenu izazvao je veliku euforiju među fanovima, koji jedva čekaju da ponovo čuju njegov glas i energiju na koncertu.

Nakon perioda oporavka, Đorđe David je spreman da se vrati na scenu jači i odlučniji nego ikad. Njegov nastup u Makedoniji predstavlja veliki povratak i publika već nestrpljivo iščekuje da ga vidi uživo.

Iz Ohrida, Đorđe David je poslao emotivnu poruku svojim fanovima, izražavajući duboku zahvalnost za podršku koju je dobio tokom teškog perioda oporavka. Njegova zahvalnost prema fanovima jasno pokazuje koliko mu znače i koliko je srećan što se vraća na scenu kako bi ih ponovo obradovao svojom muzikom.

Foto: ATA Images

Đorđe David

 

- Prvo hoću da javno prvi put izjavim saučešće suprugu Ahrimu koji je izgubio suprugu. Njegova ćerka je nepažnjom ušla u traku, ona je neko ko je tek položio vozački ispit i posle jako kratko vremena doživela nesreću. Saosećam se sa njegovim bolom i brigom, imam ćerku koju želim jednog dana da obradujem autom i vizačkim ispitom. Kada sam ja prvi put seo za motor, rečeno mi je da sam stavio metak u cev - započeo je Đorđe, pa dodao:

Mislim da se i na meni vidi da sam fizički vidno propao, to je zato jer nemam sna, to su scene koje su tek počele da se vraćaju. Meni je jako važno da vi mediji shvatite koliko je ovo važno.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading