MUŠKARAC PRETUKAO ŽENE U SRED DANA I POBEGAO: Napadu prethodio razgovor dama o politici

Autor:

Svet

13.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su građani pokušali da zaustave napadača, on je ipak uspeo da pobegne sa lica mesta.

MUŠKARAC PRETUKAO ŽENE U SRED DANA I POBEGAO: Napadu prethodio razgovor dama o politici

Foto: shutterstock

Jutros oko 11 sati, jedan kafić na splitskoj Rivi postao je poprište napada na dve žene od strane muškarca starije životne dobi. Prema svedočenjima očevidaca, muškarac je napao žene nakon što je prisluškivao njihov privatni razgovor. Nakon što ih je udario, pokušao je da pobegne sa lica mesta, ali građani su pritekli u pomoć žrtvama i pokušali da ga zaustave u begu, prenosi Dalmatinski portal.

Iako su građani pokušali da zaustave napadača, on je ipak uspeo da pobegne sa lica mesta. Međutim, policija je odmah krenula u potragu za njim. Nezvanično se saznaje da je napadač sam došao u policijsku stanicu. Povrede žena zasad nisu poznate, ali prema svedočenjima, jedna od njih je krvarila.

Lokalni portali prenose svedočenja očevidaca, među kojima je i izjava prolaznice za portal Dalmacija Danas. Ona je izjavila da su dve gospođe sedele za stolom u kafiću i bile u nekoj prepirci, kada je muškarac, koji je sedeo u blizini, počeo da lupa pa su letele boce. Prema njenim rečima, muškarac je bocama udario obe žene.

Jedna od žrtava, Anamarija Stanić, koja se predstavila kao specijalista nacionalne sigurnosti, ispričala je da je muškarac napao nakon što su razgovarale o politici. Stanić je opisala kako je muškarac bio neprijatan prema njoj i kako je napad izvršio na nju i njenu tetku, ginekološkinju Mariju Divić.

Vladimira Maskareli, članica inicijative Javno je dobro, koja je bila prisutna na mestu napada, opisala je stravičan prizor i navela da je muškarac brutalno napao mlađu ženu, izazvavši teške povrede. Ona je takođe izrazila nadu da će obe žene biti dobro, te je osudila napad kao tragičan čin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading