JEDAN IMA FRAKTURU LOBANJE! NOVI DETALJI NAPADA U SPLITU: Oglasila se bolnica nakon što su dvojica NAPADNUTA SEKIROM!

Autor:

Svet

02.04.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je došlo do pucnjave, incident je zabeležen na snimku, prikazujući dramatične trenutke kada su se događaji odvijali.

JEDAN IMA FRAKTURU LOBANJE! NOVI DETALJI NAPADA U SPLITU: Oglasila se bolnica nakon što su dvojica NAPADNUTA SEKIROM!

Foto: Printscreen/Twitter/Pluton

U sinoćnom incidentu u Kaštel Štafiliću, dvojica muškaraca su postali žrtve vatrenog oružja i napada sekirom, ali srećom, njihovi životi nisu ozbiljno ugroženi. KBC Split je saopštio da su povređeni muškarci, od kojih je jedan pripadnik HGSS-a, pretrpeli teške telesne povrede, ali su van životne opasnosti.

Dramatični tok događaja

Incident se dogodio oko 19:30 časova kada je jedan od napadača pucao na pripadnika HGSS-a, nakon čega je drugi muškarac pritrčao da mu pruži pomoć. Međutim, situacija je brzo eskalirala kada je treći napadač, naoružan sa dve sekire, nasrnuo na muškarca koji je pritekao u pomoć, nanoseći mu teške telesne povrede prelomom lobanje.

Reakcija lokalnog stanovništva

Nakon što su napadači izazvali haos, hrabri građani Kaštel Štafilića su uskočili kako bi zaustavili nasilje. Uspeli su da savladaju napadača i zadrže ga do dolaska policije, dok je sam napadač takođe zadobio povrede nosa tokom ovog incidenta. Zanimljivo je da je jedan od napadača već bio poznat policiji po ranijem incidentu pre 21 godinu.

Detalji sa mesta događaja

Nakon što je došlo do pucnjave, incident je zabeležen na snimku, prikazujući dramatične trenutke kada su se događaji odvijali. Policija je tokom uviđaja utvrdila da je vozilo bilo meta više metaka, što ukazuje na moguće motive koji se tiču parkiranja.


Obojica povređenih su prebačena u KBC Split radi daljeg lečenja, dok je napadač priveden na kriminalističko istraživanje. Policija će nastaviti sa istragom kako bi utvrdila sve okolnosti ovog nasilnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Laura

03.04.2024 00:02

Kakav pobogu, treci napadac. Vecernji list pise da je jedan covek pucao u drugog. Kad je slucajni prolaznik prisao da pomogne upucanom coveku, onaj koji je pucao je uzeo iz auta sekiru i nasrnuo na prolaznika. Samo je hedan napadac.