"UDARIO ME SEKIROM U GLAVU, UDRI GA..." Pojavio se video jezivog obračuna u Kaštel Štafiliću posle svađe oko parkinga! JEDAN UPUCAN, DRUGOM RAZBIJENA GLAVA! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

01.04.2024

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilnik jedva obuzdan.

"UDARIO ME SEKIROM U GLAVU, UDRI GA..." Pojavio se video jezivog obračuna u Kaštel Štafiliću posle svađe oko parkinga! JEDAN UPUCAN, DRUGOM RAZBIJENA GLAVA! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/Pluton

Večeras oko 19.30 sati na ulici u Kaštel Štafiliću došlo je do pucnjave u kojoj su dve osobe povređene i prevezene su u splitsku bolnicu radi dalje medicinske pomoći, javlja Slobodna Dalmacija.

 

 

Prema prvim nezvaničnim informacijama, radi se o sukobu komšija oko parkinga u kojem je jedna od žrtava upucana iz vatrenog oružja, dok je druga najverovatnije brutalno pretučena sekirom. Počinilac ima 58 godina godina i uhapšen je.

Kako nezvanično saznaje Slobodna Dalmacija, jedna osoba je upucana, a druga napadnuta sekirom! A ta druga osoba je navodno krenula da pomogne povređenom, pa ga je nasilnik udario sekirom po glavi! Navodno, nasilnik i upucani su komšije.

- Primljene su dve muške osobe. Prvi pacijent (1978.) zadobio je tri prostrelne rane u području abdomena, leve natkolenice i desne nadlaktice. U ovom trenutku je u toku hitan operativni zahvat nakon kojeg će se moći proceniti težina povreda. Drugi pacijent (1978.) zadobio je ranu u području glave. Medicinska obrada je u toku - kažu iz KBC za Slobodnu Dalmaciju.

Na Internetu je osvanuo snimak jezivog sukoba.

- Udario me sekirom u glavu, j*bo te Bog, udri ga - viče šokirani muškarac dok se bori sa napadačom i doziva pomoć.

Dotračala su još dvojica prolaznika i na jedvite jade uspela da napadaču izbiju sekiru iz ruke i da ga zadrže do dolaska policije. Napadač je navodno od ranije poznat policiji po krivičnim delima s elementima nasilja.

Dalmatinski portal dodaje da je muškarca koji je upucan dugogodišnji pripadnik HGSS Kruno B.

- Ceo dan je proveo na dežurstvu na Malački. Vratio se kući i onda je došlo do tog sukoba na parkingu. Ne znam detalje, policija istražuje slučaj. prebačen je u bolnicu. Tamo su i naši doktori - rekao je načelnik HGSS-a u Splitu Branimir Jukić za Dalmatinski portal.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading