JEDAN NA HITNOJ OPERACIJI, IMA TRI PROSTRELNE RANE, DRUGOM RAZBIJENA GLAVA SEKIROM! Oglasili se iz KBC Split o stanju povređenih u Kaštel Štafiliću!

Autor:

Svet

01.04.2024

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna osoba je upucana, a druga napadnuta sekirom u Kaštel Štafiliću.

JEDAN NA HITNOJ OPERACIJI, IMA TRI PROSTRELNE RANE, DRUGOM RAZBIJENA GLAVA SEKIROM! Oglasili se iz KBC Split o stanju povređenih u Kaštel Štafiliću!

Foto: Shutterstock

Večeras oko 19.30 sati na ulici u Kaštel Štafiliću došlo je do pucnjave u kojoj su dve osobe povređene i prevezene su u splitsku bolnicu radi dalje medicinske pomoći, javlja Slobodna Dalmacija. Do celokupnog haosa je došlo posle svađe oko parkinga.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, radi se o sukobu komšija u kojem je jedna od žrtava upucana iz vatrenog oružja, dok je druga brutalno pretučena sekirom. Počinilac ima 58 godina godina i uhapšen je.

Kako nezvanično saznaje, jedna osoba je upucana, a druga napadnuta sekirom! A ta druga osoba je navodno krenula da pomogne povređenom, pa ga je nasilnik udario sekirom po glavi! Nasilnik i upucani su komšije.

Sada su se oglasili i iz splitske bolnice gde su povređeni smešteni.

- Primljene su dve muške osobe. Prvi pacijent (1978.) zadobio je tri prostrelne rane u području abdomena, leve natkolenice i desne nadlaktice. U ovom trenutku je u toku hitan operativni zahvat nakon kojeg će se moći proceniti težina povreda. Drugi pacijent (1978.) zadobio je ranu u području glave. Medicinska obrada je u toku - kažu iz KBC za Slobodnu Dalmaciju.

Policija još sprovodi uviđaj.

Nezvanično se saznaje da je počinilac i ranije prijavljen. Naime, on je prijavljen za pokušaj ubistva i nedozvoljeno držanje oružja. Optužen je da je ubo nožem u stomak i leđa mladića, za kojeg je tvrdio da mu urinira po zidovima kuće. Mladić je takođe takođe iz Kaštel Štafilića.

Osumnjičeni je bio uznemiren što je mladić urinirao po zidovima kuće. Kod osumnjičenog je pronađena puška M-48, kao i patroni za ručni bacač i trombon minu tada. On je priznao zločin i tada je pušten. Sve se navodno desilo, kako pišu hrvatski mediji, pre 21 godinu.

Inače. napadač je bivši pomorac.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading