SA 12 JE VEĆ BACILA OKO NA BRATA, A ONDA SE ZA NJEGA I UDALA: Sada su zajedno 35 godina, ovako su saznali da su u SRODSTVU

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je težak posao na kom mora da se radi, rekla je glumica.

SA 12 JE VEĆ BACILA OKO NA BRATA, A ONDA SE ZA NJEGA I UDALA: Sada su zajedno 35 godina, ovako su saznali da su u SRODSTVU

Foto: www.profimedia.rs

Brak Kire Sedžvik i Kevina Bejkona važi za jedan od najstabilnijih i najdugovečnijih u svetu Holivuda i traje gotovo četiri decenije. Glumica je otkrila da je tajna njihovog uspešnog odnosa jednostavna.

- Ali znate, to je težak posao, na tome će uvek morati da se radi - objasnila je glumica.

- Partnerstvo je nešto što dugo zahteva mnogo od vas…Osećam se kao veoma srećna žena - dodala je na kraju.

Interesantno je da su se putevi ovo dvoje glumaca prvi put ukrstili davne 1977. godine, kada je Sedžvik imala samo 12 godina. Međutim, pravi susret desio se deset godina kasnije, dok su zajedno snimali "Lemon Sky" 1987. godine. Već sledeće godine, njih dvoje su se venčali, započinjući svoju dugogodišnju ljubavnu priču.

Kira Sedžvik je istakla da je ključ njihovog uspešnog braka u uzajamnom poštovanju, podršci i razumevanju, što su vrednosti koje su ih održale kroz sve ove godine.

Foto: www.profimedia.rs

Brak Kire i Kevina koji su saznali da su u srodstvu


Dok su njihova deca bila mlađa, Kevin i Kira su se posebno posvećivali porodičnom životu, pridajući veliku pažnju svojoj četvoročlanoj porodici. Ono što je posebno isticalo njihov brak jeste činjenica da su redovno organizovali romantične izlaske samo za njih dvoje, čime su održavali plamen strasti i romantike u svom odnosu.

Jedan neobičan događaj bacio je novo svetlo na ovaj par. Naime, prilikom učešća u emisiji "Pronaći svoje korene", Kevin i Kira su prošli kroz testiranje i proučavanje porodičnih stabala, a rezultat je bio iznenađujući. Njihovo istraživanje otkrilo je da su u rodu - tačnije, rođaci deveto koleno. Ovo iznenađujuće saznanje nije narušilo njihov odnos, već je dodatno pokazalo snagu njihove ljubavi i povezanosti.

- Znala sam da ću biti u srodstvu sa Kevinom, mislim, većina belaca je nekako u srodstvu. Nisam iznenađena, iskreno. Pretpostavljala sam da je to razlog zašto su nas oboje testirali, morala sam da se pretvaram da sam iznenađena - rekla je glumica. Iako je u javnosti 2013. godine počelo da se spekuliše da će zbog ovih saznanja biti problema u braku, glumci nisu odustajali.

Foto: www.profimedia.rs

Prilikom učešća u emisiji "Pronaći svoje korene", Kevin i Kira su prošli kroz testiranje i proučavanje porodičnih stabala, a rezultat je bio iznenađujući

- Sve je u redu dok nismo najbliži rođaci - iznenadila je javnost tadašnjom izjavom Sedžvik, iako je ova izjava mnoge začudila i zgrozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading