MAJKA NESTALE DANKE KRIJE ZASTRAŠUJUĆU ISTINU?! Jovana Jeremić otkrila na šta policija mora posebno da OBRATI PAŽNJU!

Autor:

Zabava

03.04.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić smatra da je majka umešana u nestanak male Danke i da trudnoća ne sme da joj bude olakšavajuća okolnost.

MAJKA NESTALE DANKE KRIJE ZASTRAŠUJUĆU ISTINU?! Jovana Jeremić otkrila na šta policija mora posebno da OBRATI PAŽNJU!

Foto: Printskrin/RTV PINK, facebook

U toku je deveti dan potrage za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, koja je nestala u Banjskom polju u utorak oko 13 časova, a novih tragova i dalje nema. Međutim, na društvenim mrežama redovno osvanjuju nove teorije koje se tiču njenog nestanka, a sada se ovim povodom oglasila i popularna voditeljka Jovana Jeremić, koja od samog starta smatra da iza svega stoji majka.

Naime, Jovana se oglasila za Republiku, pa otkrila da veruje da je mala Danka prodata, kao i da majka Ivana stoji iza svega:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić

 

- Moje mišljenje je da je ona prodata i da se sada nalazi u nekoj drugoj zemlji. Ja i dalje stojim iza toga da je glavno sve oko majke, da mora da se ispita i da ona zna gde je, da je majka prodala devojčicu, sve za materijalnu korist. To što je majka trudna, ne sme da bude olakšavajuća okolnost, trudna je za sebe, policija ne sme da ima milosti prema njoj. Ima i drugih trudnica koje su u teškom stanju, pa ne prodaju svoju decu. A u prilog tome što sam ja rekla jeste to što je sat vremena kasnije prijavila nestanak, znači da je čekala da pređe granicu - izjavila je Jovana Jeremić za Republiku.

Nakon što se prošlog vikenda pojavila vest da je mala Danka Ilić (2), koja je nestala u okolini Bora 26. marta, možda snimljena u Beču, austrijski mediji uključili su se u potragu za njom. Sada je vest o njenom nestanku objavio i čuveni Kronen Zeitung.

Austrijski medij piše da je dvogodišnja devojčica iz Srbije nestala prošlog utorka, a da je Srbin koji živi u Beču rekao da je na tramvajskoj stanici u ovom gradu video devojčicu koja podseća na Danku.

Čuveni Krone piše da je devojčica nestala iz bašte vikendice u Banjskom polju u blizini Bora. Dodaju da je na sajtu Interpola objavljena fotografija devojčice sa njenim podacima. Podsećaju da će Danka uskoro napuniti dve godine, da ima smeđu kosu, beleg na levoj nadlaktici i da je visoka oko 85 centimetara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Ana

03.04.2024 12:47

Sad kad si ti dala svoje stručno mišljenje policija nema šta da radi !!!!

Odgovori 46 10
Paja

03.04.2024 14:05

E kad ova spodoba ne bi bila mirodjija u svakoj corbi svet bi propao!

Odgovori 41 9
fensi denser

03.04.2024 17:17

barem da joj njen dečko ne stavlja pesak u sava hleb pa da im i oprostim što su odvratni...

Odgovori 20 3
kiki

05.04.2024 20:19

I šta ćemo sada...puj pike ne važi...Nije mogla da se savlada da ne pumpa ego i na ovakvim tragičnim dogadjajima. Empatija nula.

Odgovori 12 2