I DALJE NEMA SVEST DA GA JE ZAUVEK NAPUSTIO: Osam godina od smrti Marinka Madžgalja - Ognjen Amižić još uvek traži odgovor!

Autor:

Zabava

25.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić sa knedlom u grlu govorio o smrti Marinka Madžgalja.

I DALJE NEMA SVEST DA GA JE ZAUVEK NAPUSTIO: Osam godina od smrti Marinka Madžgalja - Ognjen Amižić još uvek traži odgovor!

Foto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com/Baka Prase

Slavni glumac Marinko Madžgalj preminuo je na današnji dan, nakon duge borbe sa karcinomom pankreasa, pre tačno osam godina. Te 2016. godine srpska kinematografija, ali i muzička industrija izgubila je jednog od najvoljenijih i najtalentovanijih glumaca mlađe generacije.

Ognjen Amidžić je bio jedan od njegovih najboljih prijatelja, a kako i sam govori, ni dan-danas ne može da se pomiri sa činjenicom da njega više nema. Ognjen se oglasio za domaće medije, pa otkrio da je za njega ovo samo rastanak na određeno vreme i da Madžgalja i dalje čuva u svom srcu:

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Marinko Madžgalj

 

- Ja i dalje nemam svest da je on otišao zauvek. On je živ u svim našim pričama, svim našim grupama zajedničkim... Sutra će biti osam godina od njegove smrti, ali ja za bliske ljude i za ljude sa takvom energijom nikada ne mogu da prihvatim da su nas napustili. U meni, oko mene, u svim pričama oni žive. Mogao bih da kažem da je to jedan rastanak na određeno vreme - rekao je on, pa dodao:

- Mi smo tako funkcionisali, družili se, stvarali... svako je radio svoje, niko nikoga nije davio. On je imao taj fazon da ode negde, i nema ga dve nedelje, pa se javi. To doživljavam tako, kao da je otišao na neki duži put, možda on sada traje osam godina, ali dobro... Velika je šteta, tuga, da tako mlad čovek ode, ne znam. Imao je puno toga još da da u svim oblastima - dodao je voditelj za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading